Test af ansigts solcreme

Müslibar

imageDenne sunde og virkelig nemme müslibar fylder kroppen med masser af gode fedtsyrer, giver god energi, lukker døren for den søde tand, mætter tilpas og så smager den rocker godt!

Her i varmen har Elva været lidt træt og har ikke spist helt så meget som hun plejer. Jeg synes derfor at min mælkeproduktion har været lidt dalende, så jeg fik lyst til at lave en ammebar, altså en müslibar som måske kan booste min mælkeproduktion. Jeg ved at der er andre tricks, som siges at være effektive, såsom hvidtøl og ammete, men jeg tror generelt at min krop har brug for en masse gode fedtstoffer (ifølge min dosha indenfor ayurveda), så derfor ville jeg først ty til denne lækre løsning. Nu har jeg spist et par af de lækre barer dagligt i nogle dage og jeg må spise at det har haft en god effekt på min mælkeproduktion, men også min søde tand og min altid lidt langsomme fordøjelse. Så jeg er altså kæmpe fan af denne magiske müslibar!!!

Denne müslibar eller “ammebar” er en megakoncentreret energibar med sunde fedtsyrer, hvilket er rigtig godt til ammende mødres mælkeproduktion og mælkekvalitet. Men man behøver altså ikke at amme for at spise dem – de er monster gode for alle 😉✌🏼️

Du skal bruge en masse frø og nødder – vælg dem du kan lide.

Müslibar:

1 tsk. vanillepulver
3 spsk honning (eller kokospalmesukker)
3 spsk peanutputter
3 spsk kokosolie
1 dl mandler
1 dl hasselnødder
1 dl cashewnødder
1/2 dl hørfrø
1/2 dl sesamfrø
2 spsk chiafrø
1 dl. kokosmel
2 æg
3 spsk kakaopulver (uden sukker)
(Evt. 25 g. hakket mørk chokolade)

Tænd ovnen på 160*.
Smelt vanillepulver, kokosolie, honning og peanutbutter ved svag varme i en gryde, mens du rører rundt.
Blend resten (undtagen chokoladen) i en foodprocessor eller minihakker.
Bland nu den smeltede peanut/honning/oliemasse med nøddeblandingen.
Hæld det hele i et fad beklædt med bagepapir, der måler ca. 20×20 cm. Pres massen godt ned.

Bag i 40 min. 160*. Afkøl. Skær ud med skarp kniv. Opbevares i køleskabet i tætlukket beholder.

image

image

image

image

image

image

image

   

6 kommentarer

  • Hanne

    Hej 🙂

    Hvor længe kan de holde sig? Tænker nu hvor der er æg i. 🙂

    Vh Hanne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • YOGAMOR

      Jeg har faktisk frosset dem ned med det samme og så tager jeg en op ad gangen. Så er den optøret på ca. 15 min. God til eftermiddagskaffen 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Måske er det mig, men jeg kan ikke gennemskue hvornår æggene skal i? Jeg tænker det har noget at sige i forhold til den varme masse?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Det ser godt ud det vil jeg prøve. Jeg laver ammemusli som også virker og er vildt nemt og lækkert på græst yoghurt man gør sådan her: smelt to spiseskefulde kokusolie på en pande, kom en spiseske kokussukker i og rør rundt, kom 1 dl. Græskarkærner 1 dl. mandler 1 dl. sesamfrø og 1. dl. Kokusflager i og vend rundt til det er dejlig ristet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Test af ansigts solcreme