Hjemmefødsel er det nye sort

“Mor, spiser du igen?”

Øhm…. tja… Det gør jeg måske… Jeg spiser morgenmad kl. 7-8, formiddagsmad kl. 10-11, frokost kl. 13, eftermiddagsmad kl. 15-16 og aftensmad kl 18-19…. Og helt klart en aftensnack kl 21… Jeg er simpelthen bundløs fortiden. Og Tore spiser som en fugl… eller også så er det mig som spiser som en elefant. Åh, kære prego life, hvem er jeg? Og nu hvor jeg skriver om mad, så får jeg lyst til at hente en ostemad… for har jo lige bagt rugbrød og det skal jo helst spises friskt, selvom jeg også tog en rundtenom for…. en lille time siden. Lillsøster er en sulten baby…

Det er simpelthen så mærkeligt med graviditet, appetit, cravings og skøre ideer. Normalt drikker jeg ikke rigtig mælk, men fortiden bæller jeg kærnemælk dagligt, derudover er der rigtig mange konsistenser som jeg slet ikke kan overskue. Gulerødder som jeg ellers elsker, skal være revet eller i juice. Kan næsten ikke synke det, hvis jeg tager en bid af en hel gulerod – som jo ellers er min standard snack på farten. Men til gengæld er helt syg efter agurker. Ikke de syltede, som mange andre gravide, men friske saftige agurker. Jeg har virkelig også svært ved at sluge mine kosttilskud, som heller aldrig er et problem. Men ad hvor får jeg lyst til at ørgle, når jeg sluger to-tre piller efter hinanden. Jerntilskud driller min fordøjelse rigtig meget, hvilket er grunden til at jeg kun har drukket Floradix Kräuterblut Urte-jern mikstur, men nu er den konsistens også for meget for den sippede gravide…. Derfor knokler jeg for at få jern nok gennem min daglige kost og har fornyelig indført en daglig spinat splash, som er en lækker frisk spinat smoothie, virkelig lækkert. Prøv den, det er så lækkert mættende og fyldt med jern og andre gode vitaminer og sunde fedtstoffer <3 Nu lyder jeg muligvis mega sund og hellig, men det er jeg altså ikke… Min hjerne fucker med mig og jeg kunne spise kager dagen lang, hvis jeg ikke tog mig virkelig sammen – hvilket jeg ikke altid kan/gør 🙂 Men der kommer mere balance (i mit hovede) når jeg spiser en kage og næste snack er en spinat splash 🙂 It’s all about balance 😉 😀

Hvad er jeres skøreste gravidcravings? Har slikket på en kalkmur, bællet et glas oliven, spist leverpostej med pålægschokolade? Eller hvad?

IMG_0132

Her er opskriften på min skønne Spinat Splash:

  • 2-3 håndfulde frisk baby spinat
  • 1/2 lime eller citron (smag til)
  • 1 avokado
  • 1/2 L frisklavet æblemost eller købt som jeg denne gang har gjort
  • Evt. lidt ingefærjuice

Blend. Drik. Nyd.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmefødsel er det nye sort