Min jordemoder veninde

Mor skal sove længe!!!!

Når tøsen bliver passet med overnatning, så mor og far kan sove længe efter at have været til koncert igår, så skal den anden tøs altså ikke vågne tidligt og vække mor!!!!!! For filan altså… Smagsprøve på livet med to børn, som venter lige om hjørnet. Men vi havde den bedste aften igår, først til yoga ceremoni hos Sattva og derefter til release koncert på Thomas Buttenschøns nye album, hvor alle sangene er skrevet til og handler om hans skønne kone ?? Min krop sprudler af kærlighed ?? Under koncertens sidste nummer hoppede hans kone Cana på scenen (for første gang nogenside) og sang en kærlighedssang sammen med Thomas. Det var den smukkeste oplevelse og jeg bliver helt rørt, når jeg ser videoen idag.


Er de ikke bare dygtige begge to?!?! Og mega søde 😀 Sikke en smuk og stemningsfuld aften igår ?? Thomas’ album kommer på gaden næste uge, d. 11. Dec ??

Selvom vi kom sent i seng, så var det tidligt op imorges. Lillesøster  gav den gas med morgenyoga i maven og fik vist også lige sat gang i en mega sult… Den sidste månede har jeg ellers ikke været oppe og spise om natten (ja, det er en helt skør gravidting, som jeg håbede ikke ramte mig). Men i morges havde jeg det som efter en 3 dags, nej 10 dags fastekur…. Shit, jeg var sulten. Havde sult-kvalme. Men når man er lidt prego skør, så er det på ingen måde al mad der dur… Så ud i køkkenet og lede efter en mango, heldigvis var der en…. – jeg craver mangoer. Lidt upraktisk craving, når 8 ud af 10 mangoer i DK er dårlige og så er de jo også møj dyre her i DK. Jeg tror næsten at mit mangobudget er på 600-700kr pr. Mdr. Åh, nej… Hvorfor regnede jeg det ud 🙈 Og så kan man ikke engang ønske sig frisk solmodnede mangoer af julemanden🎅

Aya bliver stadig passet af bedsteforældrene – det er jo så skønt, at havde søde dejlige bedsteforældre, som netop er gået på pension👍?? Yay! Så nu opper vi ned på en cafe og får os lidt lækker brunch 💕 Lillesøster er mere sulten…Mamasté

2 kommentarer

  • May

    Hehe, mangocravings lyder lækkert. Og det lyder også til du har et gigantisk forbrug er du vimmer! Men mmm, de smager godt. Håber koncerten var god og I får en lækker brunch dig og hubby <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mangoer er jo SÅ lækre. Når de er perfekt modne, saftige og kæmpe store 🙂 Yummi. Måske ses vi på Istedgade senere 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min jordemoder veninde