Status på barsels/arbejdslivet

Mød Nete – fra “Jagten på det gode liv”

Jeg har glædet mig meget til at dele det her interview med jer. Jeg har nemlig været så heldig at interview skønne og inspirerende Nete til min “Nutidens moderskaber” føljeton. I efteråret så jeg det spændende program “Jagten på det gode liv”, om 4 familier, som på hver deres måde har valgt at leve deres liv anderledes end normen, de vil hver især følge hver deres drøm og finde ud af hvad det gode liv er for dem. Et program som virkelig rørte mig og inspirerede mig meget. Idag skal i møde Nete, som er en af mødrene fra programmet. Hende den smukke højgravide mor, der solgte økologisk vegetarisk take away fra deres rullende restaurant. Jeg synes simpelthen at Nete er så skide skøn, modig og inspirerende, og jeg håber at i synes det sammen, når i nu lærer hende lidt bedre at kende de næste par dage 🙂

Som jeg tidligere har skrevet, så lad os være ikke-dømmende og i stedet være nysgerrige på vores forskellige moderskaber. Lad os videns- og erfaringsdele, og bruge det der giver mening for os og lade resten passere. Lad os inspirere <3

Velkommen søde Nete, som ikke længere er højgravid, men nu er mor til to. Vil du kort fortælle lidt om dig selv, din familie og jeres liv?

Jeg hedder Nete Maj, jeg er 30 år, gift med min drømmemand, Nick og mor til to dejlige børn – Neo, der snart fylder 4år og Nia Luna på 5 måneder.

Min familie er uden skyggen af tvivl det allervigtigste for mig, og så længe jeg har dem, tør jeg altid give drømmene vinger, for jeg ved, at skulle jeg falde, er de der til at gribe mig.

Vores helt store prioriteter er rejser, eventyrene, nærværet og at skabe minder sammen, og vi lever efter filosofien ”Less is more”. Vi lever sparsommeligt – arver eller køber alt brugt til børnene, lever vegetarisk på grænsen til det veganske og køber gerne madspilds-produkter hvis muligt, har købt et super billigt hus, efter en del år som nomader, hvor vi bl.a. har boet i kolonihavehus, sommerhus, campingvogn m.m., brug for en base. Vi køber stort set aldrig noget til os selv, har ikke TV, har ikke børnene i institution, går aldrig til frisør osv. – i håb om fortsat at kunne rejse til de varmere himmelstrøg, når det danske efterår og vinter melder sin ankomst  – indtil videre er det 4. år i streg, at vi er afsted i flere måneder.

At opleve andre kulturer og lande, er vigtigt i vores liv, og noget, vi i den grad ønsker at give videre til vores børn, så de forhåbentlig vokser op med en forståelse af, at der findes flere ligheder end forskelle, og at verden er fuld af magi og kærlighed. Siden vores søns ankomst til denne verden, har jeg gået hjemme med ham. Han har derfor været en fast del af hverdagen, og i bedste sydlanske stil, har han været med på arbejde i de perioder, at det har været nødvendigt – som fx, da Nick og jeg havde vores mobile café, hvorfra vi solgte økologisk, vegetarisk take away med fokus på sundhed og superfood. Jeg håber inderligt, at vi kan få tingene til at løbe rundt, så Nia Luna og Neo ligeledes kan holdes hjemme. Pt går vi med seriøse overvejelser omkring, hvorvidt vi skal hjemmeskole eller unschoole vores børn. Jeg er forfatter og har sammen med min mand netop udgivet vores debutroman ”Ildfluer i natten”, som er en filosofisk voksenfortælling, der bedst kan beskrives som en åndelig roadtrip og skriver på bloggen, og skriver på livet løs så snart at ungerne er puttet om aftenen. Derudover er jeg uddannet børneyogalærer, Bodycombat- og bodyflow-instruktør og går pt med planer om at tage en 2årig yogalæreruddannelse.

Nete og hendes familie har bloggen “etlivsomlivsnyder.wordpress.com” og du kan læse mere om deres mobile café med øko vegetarisk take away HER.

Glæd jer til at læse mere om Nete og hendes familie imorgen, hvor hun fortæller om opdragelse, empati, om at passe på naturen, om forventninger til det at blive mor mm. Læs med imorgen 🙂

949c9d_f594e99a466a4352a863de69c73630c0-mv2

Hvis jeg må interviewe DIG til min nutidens moderskaber føljeton, så skriv endelig en mail på josefine@yogamor.dk, så vi kan dele endnu inspiration <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på barsels/arbejdslivet