Er amning yoga?

Mine børn…

Processed with VSCO with c4 preset

Vi startede dagen med boghvede/bananpandekager og al mulig andet godt. Aya har holdt fri og Tore har også taget en halv fridag. Helt perfekt!

Idag bliver Elva 6 måneder…. Det er såååå vildt! Jeg kan stadig tage mig selv i at sige, at hun er 4 måneder. Jeg kan simpelthen ikke følge med og det der med tiden har fået en HELT ny betydning for mig. Igen. Tiden går hurtigere og hurtigere og lige før gik den hurtigt, men nu går den hurtigere. Pyhaaa. Jeg bliver helt forpustet…. Men det er fordi der sker så mega mange dejlige ting i mit liv og fordi jeg er en mombie samtidigt, så jeg fatter hverken nat eller dag. De sidste 6 måneder har været den vildeste rutsjetur og jeg sjældent oplevet så mange og så stærke følelser. Det er bogstavelig talt ubeskriveligt.

Jeg vil lige kort opsummere, hvad der er sket de sidste 6 måneder:

Jeg fik for 6 måneder siden, min DRØMMEFØDSEL, jeg har tisset i bukserne, fordi min bækkenbund ikke er hvad den har været – eller det er den heldigvis så godt som igen…. Jeg har spist mange kokostoppe, virkelig mange, jeg har mødt mange dejlige nybagte medmødre, jeg har haft al for lidt tid til mine “gamle” veninder, venner og min familien. For lidt tid til yoga, madlavning, søvn, rengøring….  og til at fatte hvad dag det er. Jeg har haft meget tid til at ligge ned uden at sove, sidde uden at læse eller se film, haft babserne fremme på de fleste af Frederiksbergs bænke og parker. Brugt mere tid i amme loungen end på shopping. Jeg har kysset og krammet mine pigerne mere end 60 gange dagligt, jeg har har genforelsket mig i verdens dejligste mand og far. Jeg lugter konstant af en blanding mellem gylp, bræk, lort, sved og kokostoppe. Jeg er blevet fan af barselsknolden, tørshampoo og truckerbad. Jeg sover, på en god nat, omkring 5-6 timer afbrudt af ca. 4-5 pitstop. På trods af alt det, så ELSKER jeg mit liv og vil for intet i verden bytte det for noget. Så skulle det da lige være en weekend i spa, en lille yogarejse i Indien eller bare at sove i en uge… ej, det gas… eller…

Det er sgu lidt vildt, hvad de to dejlige piger kan gøre ved mig, selv når alt virker uoverskueligt og jeg føler total udbrændt (det går heldigvis meget bedre med det..). Når jeg kigger på dem (og Tore, men nu handler det lige om pigerne…) så er det som om, at alt bare giver mening… Det er sgu da lidt vildt.

Da jeg igår puttede mine to dejlige piger, måtte jeg lige nive mig selv i armen, for hold nu kæft hvor er de søde. Når de sover. De er altid søde, nej det er løgn, de er for det meste søde. Men der er altså noget helt særligt over dem, når de sover. Kender du det? Og lige præcis det øjeblik, hvor deres vejrtræjning bliver dybere, så Ayas navle løfter sig mod overkøjen, når Elvas tykke æblekinder hænger tungt ned mod hendes brystkasse så dobbelthagen gemmer hendes korte hals, når Ayas lange sorte bambi øjenvipper, som jeg dagligt misunder, bevæger sig roligt mens øjnene flyver mod drømmeland. Elvas lille bitte næse og hendes perfekte marcipanhud, hendes babyduft som kilder min næse og hendes underlæbe som rytmisk sutter på sutten, som allerede ligger på lagnet ved siden af hende. Ayas lyserøde kinder, som fortæller om hendes dag på legepladsen i børnehaven, hvor hun sikkert har klatret i træer med Elsa… Når de ligger der, lige dér… så falder alle uoverskuligheds, stress og søvnunderskuds brikkerne på plads og det hele giver mening. MENING. For er det ikke det vi alle søger? Det er i hvert fald dét, som får mig til at nyde lidt ekstra, åbne mine øjne, mærke livet lidt mere og det som for mig til at gøre skøre ting. Ting som måske ikke er så skøre igen, fordi de giver MENING, når jeg en torsdag aften kigger på mine sovende børn… Tænk at sådan et lille og STORT øjeblik kan sætte alting i perspektiv.

Tak for mine piger. Tak for dine første 6 måneder lille smukke glade Elva. Du har gjort vores familie endnu bedre <3

10524743_10154015863877246_8741117070000059853_n

Læs også det indlæg jeg skrev for 6 måneder og 1 sag siden…. “JEG ER FAN AF AYA” Tænk at det var få timer inden jeg gik i fødsel og på det tidpunkt INTET mærkede til det…. SYRET

2 kommentarer

 • Tillykke med hende (:

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Stort tillykke med Elva.
  Min datter Elisa har også 6 mdr. Fødselsdag i dag, og vi traver også rundt i gaderne på Frederiksberg. Lidt sjovt at læse om jeres dag, og tænke på at vi begge fødte på Herlev samme dag (jeg går ud fra, at du fødte på Herlev, hvis i bor på Frb.).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er amning yoga?