Et miniophold for yoganørden

Mere familietid

Der skal være balance i tingene.

Jeg har trukket stikket en smule på bloggen. Det har været tiltrængt. Jeg havde i lang tid løbet hurtigere end jeg kunne holde til og jeg savnede noget. Flere ting. Men måske mest af alt at kigge mere på mine børn. Mere på mine børn end på min skærm. I hvert fald lige nu, hvor jeg har barsel. Elva er blevet så stor og det er Aya også! Jeg kan slet ikke følge med, men jeg vil prøve. Jeg vil lige stoppe op, trække vejret dybt og nyde dem endnu mere lige NU. For tiden går hurtigere end nogensinde før – hvorfor gør den egentlig det? Og lige pludselig vil de hellere være sammen med vennerne end mig. Der er kun den tid der er og selvom de fleste af os sikkert prøver ihærdigt at tidsoptimere, så bliver vi simpelthen nødt til at lave nogle prioriteringer. Det gør jeg i hvert fald. Jeg kan ikke alt jeg gerne vil og slet ikke på én gang, som jeg åbentbart gerne vil. Ligemeget hvor hurtigt jeg løber, så er jeg ikke hurtig nok. Og det er ikke det værd!!! Der skal være balance. Jeg må prioritere. Jeg vil kigge mere på mine børn, mand, på indersiden af mine øjenlåg og på ingenting. Bare stirre ud i luften. Det er godt nok sjældent at jeg gør det….

Det er slet ikke fordi jeg vil være sur på skærmtid, for jeg er så taknemmelig for min skærmtid og vil virkelig ikke undvære det! Jeg synes, at skærmtid er blevet lidt den nye synder, hvilket jeg i nogle tilfælde godt kan forstå, men virkelig ikke altid. Det er så unuanceret (og gammeldags) bare at skælle ud på skærmen. For skærmtid kan noget helt fantastisk, som man ikke kan få andre steder. Jeg har mødt så mange skønne mennesker gennem skærmen, jeg er blevet inspireret og jeg har inspireret andre. Jeg har oplevet et stærkt fællesskab og jeg er blevet klogere. MEN som alt andet, så skal der være balance. Jeg vil ikke kigge mere på min skærm end på mine børn. BUM. Og lige fortiden kræver Både Elva og Aya lidt ekstra opmærksomhed, hvilket tager tid, som jeg bliver nødt til at finde. Det skal jeg. Jeg må prioritere og ikke hele tiden prøve at tidsoptimere, for det er sgu ikke skide sjovt eller holdbart i længden. Hvert ting til sin tid. Lige nu har jeg barsel og jeg vil suge alt ud af den sidste søde barselstid ✌🏼️😍 Bare rolig, der blevet ikke helt stille på bloggen, for min krop er fyldt med oplevelser, tanker og ord som jeg ikke kan lade vær med at dele med jer ✌🏼️

Bye the way, så var mit Yogaophold rigtig godt – og det var måske lige præcis de dage, som lige fik mig til at rykke foden fra speeder til bremse. Det var så skønt at blive inspireret med alt det jeg elsker. Yoga og graviditet. Det føles så rigtig og vigtigt for mig, at jeg snart skal ud og undervise masser af gravide og mødre igen. Fra januar starter jeg gravidforløb op hos Hélt og jeg glæder mig som et lille barn.

Processed with VSCO with a6 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et miniophold for yoganørden