Børne yogamåtte og gave til en helt særlig

Min store pige

image

Kære Aya,

Du er min dejlige store og stadig lille pige. Du er min førstefødte og idag bliver du 4 år! 4 år!!! Det er næsten en hel hånd. Tænk at du nu har været i mit liv i 4 år. Det føles som meget mere, for jeg kan slet ikke forestille mig et liv uden dig. Når jeg kigger på dig, så går tiden i stå. Du ligner mig og alligevel ikke, du er din helt egen. Jeg er fascineret af al det du kan og ved. Du er sjov, umiddelbar, eftertænksom og omsorgsfuld. Du har masser af empati og er meget kærlig. Du er verdens bedste storesøster. Du er fantasifuld, genial og har et farverigt temperament, alt sammen noget som gør det til en fest, at være i dit selskab. Tak Aya. Tak for dig <3 Jeg elsker dig og glæder mig til hver dag med dig!

Min store smukke Aya Papaya 🎉 Hip hip hurra ❤️

image

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børne yogamåtte og gave til en helt særlig