Hvorfor flowyoga?

Min søde mand

Der er vist en som glæder sig til jeg kommer til Paris imorgen <3 Min virkelig virkelig søde mand <3 Jeg bliver nødt til at dele denne virkelig detaljerede og virkelig gennemarbejdede plan for weekendens kærlighedstur. Jeg fik sagt til ham, at jeg havde svært ved at forstille mig, hvordan det overhovedet kunne blive en hyggelig weekend – pga. sorgen i Paris… Selvom jeg havde besluttet, at vi nu skulle sende mega meget kærlighed ud i Paris’ gader. Læs “Kærestetur i Paris”. Men pludselig blev jeg igår i tvivl. Så Tore har gjort sit, for at jeg kunne glæde mig <3
Han har mange skjulte talenter den mand… Og jeg glæder mig til at kysse ham imorgen <3
Læs lige et uddrag fra hans skønne mail:
Hej skat,
Jeg har lavet en lille plan for weekenden, det er selvfølgelig bare et udgangspunkt, så hvis vi får mere lyst til noget andet, så rettet vi til:)
FREDAG

Dit fly letter 12:45. Hvis du vil være i god tid kan du være der 11:45

Du er allerede checket ind, så du skal som sagt bare gå igennem security og finde din gate på den anden side.
Flyveturen tager ca. 2 timer. Når du kommer frem vil en chauffør hente dig når du kommer ud af exiten, hun står med et skilt med dit navn. 
Det tager en lille time fra lufthavnen til hotellet, så du der ca. kl. 16. Forhåbentlig vil jeg være der, ellers kan du checke ind med dit pas og hænge lidt ud på hotellet eller kigge dig omkring i nabolaget. Wifi på hotellet er værelses nr. 302 + TORE
Når jeg kommer tænker jeg at vi skal have en lille juice og evt snack inden vi spadsere op til Montmartre bakken/området hvor der er god udsigt fra pladsen foran kirken Sacré Coeur. Her er også nogle hyggelige gader vi kan kigge på inden vi skal tilbage og spise på en super hyggelig og lille restaurant ved siden af hotellet kl. 19.30. 
Vi slutter aftenen af med et varmt bad og lidt Netflix måske….:)
LØRDAG
Vi spiser morgenmad på hotellet så min gravide kone hurtigt kan få lidt godt at spise. Herefter går vi ned til en meget gammel og charmerende del af Paris, et område der hedder Le Marais. Her er butikker, cafeer og sådan noget man kan kigge på. 
Vi finder en cafe i området hvor vi spiser og kysser.
Herfra går vi ned til kanalen hvor vi kan gå og nyde smukke ting i Paris så som: Notre-Dame, Louvre Museum(bare rolig vi går ikke ind), Tuileries og Eiffeltårnet.
 
Derfra skal vi have lidt godt at spise på en lækker resturant
Og derefter en vogn tilbage til hotellet. hvor vi skal sove HELLLLEEE natten.”
Og sådan fortsætter mailen.
Han har lavet sin research den kære mand 🙂
Nu glæder jeg mig faktisk rigtig meget til imorgen <3 Endelig skal jeg opleve Paris med manden min.
os

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor flowyoga?