Min egen yogapraksis

Min mormor og æteriske olier

Min elskede mormor (på billedet) er nok grunden til min interesse for yoga, kropsterapi, sten, æteriske olier mm. Hun var/er healer, massør og zoneterapeut, og har været det flere år end jeg har levet (hun er for sej!!!). Hun har altid været et kæmpe forbillede for mig og jeg har så meget at takke hende for . Hun lærte mig om æteriske olier, da jeg var en lille krudtugle og nu bruger jeg det selv herhjemme til mig og mine krudtugler. Jeg bruger mest en duftlampe med starinlys eller min olie diffuser (som er på billedet), men den er gammel, slidt og virker kun hver anden gang, så jeg ønsker mig en ny. Kan i anbefale en?.

Dagens dråber er lavendel, citrongræs og pebermynte 🙂

momse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min egen yogapraksis