Snapchat og bækkenbund

Min mand er for sej


Okey, jeg er ved at revne af stolthed. Min super seje og mega lækre mand har lige ringet og sagt, at han gar vundet guld til creative circle awards i kategorien “Best Direction” og to sølv priser for en anden film. Hold nu kæft, hvor er han sej! Altså som i jeg er ved at tisse i bukserne og drikke alle vores bobler på hylden sej!!! Jaaaaaaa, jubiiii! Jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive, for jeg er total fingerlam (som i mundlam). Jeg har lyst til at skrige og danse. Så det tror jeg lige, at jeg vil gøre 😀 😀 😀

tore

Se lige den film min mand vandt guld for igen igen – det er faktisk hans 20. pris for denne film. 20 priser for én film!!!! Vi skal have et pris-værelse 😱🙈😝 Not bad.

 

1 kommentar

  • May

    Han er satme sej – igen! Mega tillykke Tore og mega hurra for jer alle og for at du inspirerer din mand til at lave sådan nogle fede ting 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapchat og bækkenbund