Kærlighedsfest og oxytocin overload

Min krop er for sej!

Ok, jeg er ligger lige nu og er ret sløj. Er virkelig blevet ramt af forkølelse, bihulesmerte, halsonde osv. Så ja, jeg kunne godt være lidt træt af min krop lige nu. Men det giver faktisk rigtig god mening, at jeg har det sådan her, selvom det er møj irriterende. Jeg kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst har været syg, måske ikke siden jeg var gravid for 4 år siden… Så jeg havde glemt lidt, hvor øv man har det. Men altså, jeg er blevet syg. Min krop siger ‘slap af’, og det gør jeg så! Det giver god mening at jeg er blevet syg. Vi er lige flyttet hjem fra de varme LA, så min krop har vist lidt glemt, at det skal blive koldt… 😁 Vi er flyttet både land og væk fra dejlige Vesterbro til (også dejlige ) Frederiksberg, Aya er startet i børnehave hvor der er masser af nye bakterier, ja og så er jeg gravid, som påvirker mit immunforsvar. Hvilket faktisk er mega smart, for kroppen sænker immunforsvaret, da baby i maven har halvdelen af farens gener og der på en måde er halvt fremmedlegme. For at kroppen ikke udstøder baby, så er kroppen så klog at sænke immunforsvaret. Er det ikke bare smart!? Så tak krop, for at sænke mit immunforsvar. Jeg vil gøre mit for at spise sundt og gøre min del af jobbet, for at booste immunforsvaret.

Jeg snakkede med min gode veninde, som også er jordmoder, om at Sundhedsstyrelsen nu tilbyder influenzavaccinationer til gravide, da man som gravid har svækket immunforsvar og så er høj feber ikke særlig sundt for baby i maven. Vi snakkede om fordele og ulemper ved vaccinen og jeg var ikke stor fan af denne vaccine, så havde besluttet at takke nej til den. Men sidst jeg var rigtig syg, var jo for 4 år siden, så kunne ikke huske hvor øv det er at være syg, for nu. Så måske har jeg ændret mening. Men også kun måske 😊??

Hvad tænker i? Jer der er gravide, vil i takke ja til vaccinen?

Har shots i lommen…. 
Slow Mo Monday

[wpvideo km3sK123]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighedsfest og oxytocin overload