Surdej og sure citroner

Min juice kærlighed

Jeg er vild med at juice og har juicet reglmæssigt det sidste halvandet år. Jeg var begyndt at købe rigtig mange juice hos min lokale juice pusher på Istedgade “Juicy”, men kunne godt se at med mit store forbrug, så måtte jeg hellere få købt min egen juicer. Det blev efter en del research en skønne slowjuicer fra Kuvings. Det er mega lækker og virker som en Ferrari indenfor juicemaskiner. Den har jeg brugt rigtig rigtig meget, men den var desværre for stor og tung til at tage med til USA og herovre har de jo også andre stik, så den måtte blive hjemme.
Jeg har derfor købt en juicer herovre, som er en noget billigere model og man kan sagtens mærke at kvaliteten ikke er den sammen, som min skønne slowjuicer.

Jeg er stor fan af at juice grøntsager og frugt. I starten var jeg ret skeptisk, både fordi jeg tænkte at der var for meget frugtsukker, der ville påvirke mit blodsukker for meget. Og fordi jeg mange gange havde hørt, at flydende kalorier var dumme og at alle de gode fibre var juicet væk. Derudover syntes jeg også at det var mega besværligt, med rigtig meget frugt, grønt og opvask og meget lidt juice i sidste ende. Og vigtigst af alt, så smagte det også lidt for helse-klamt, med mindre der var rigtig meget frugt i…
Men efter noget tid, blev jeg for nu snart 2 år siden, mere og mere fan af de grønne juicer. Det smager jo monster godt, opvasken er på ingen måde slem når man skyller det af med det samme og alle de tanker jeg havde om det nu også var sundt, har ændret sig. For jeg kan mærke at det gør min krop rigtig godt og bare tanken om at fylde kroppen med så mange gode vitaminer og mineraler, gør det bare endnu mere lækkert.
Så jeg vil klart anbefale det!

Jeg har nogle perioder taget en juicedag om ugen – gerne mandag, da jeg synes at det er en dejlig måde at starte ugen på. På sådan en juicedag drikker jeg 6 juicer – hver juice er ca. en halv liter. Det er blandede farver, både rød, orange, gul og grøn.
Jeg prøver jeg kombinere frugt og grønt og farvekategorier, så de har flotte farver og ikke bliver brune og uappetitlige at se på.

Mads Bo – High on Life har nogle rigtig gode opskrifter, som jeg tit henter inspiration hos. Ellers har jeg også set en rigtig interessant dokumentarfilm om juicekure, som et sundheds eksperiment der hedder “Fat, Sick & Nearly Dead”. Den er virkelig interessant! Se den endelig, hvis du interessere dig for juicing. Jeg er stor fan af kost som medicin og håber virkelig at juice kan hjælpe nogen der har brug for det.

Selv bruger jeg juice til at få styr på hormon ubalance og til at booste min krop med vitaminer.

 

IMG_7767

IMG_0153 IMG_0154 IMG_0155 IMG_0152

IMG_2846

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

 

1 kommentar

  • […] genpostede jeg et indlæg om min store juice kærlighed, som var inspiration til at få styr på mave/tarm efter ædegilde i juledagene. Idag vil jeg […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Surdej og sure citroner