Lidt sandheder om Yogamor

Min Bindiii virksomhed

Der er flere som i den seneste periode har henvendt sig for at købe Bindiii armbånd… Og ja, min lille armbånds produktion er nok gået lidt i stå den sidste tid. Jeg fik rigtig godt gang i min lille virksomhed i LA, det var vildt sjovt og jeg nød helt vildt at være kreativ igen. Jeg startede så småt med at lave armbånd under min barsel tilbage i 2012/13, jeg har tidligere lavet smykker, så fandt mit smykkeværktøj frem i kælderen og gik så igang. Det var et hygge projekt og jeg lavede lidt smykker til venner og bekendte. Efter barsel gik jeg helt i stå og værktøjet kom endnu engang i kælderen. Men da vi så flyttede til LA besluttede jeg mig for at tage det hele med, da jeg nu havde tid til at være lidt krea igen.

Det var såååå fedt og inspirerende at sidde på terrassen i vores skønne have, med papegøjer i træerne, fireben som nysgerrigt tittede frem og mange frække egern. Det var så så ubeskriveligt skønt. Jeg fik produceret en masse og fik lyst til at sælge mine armbånd i byen og på nettet. Pludselig gik det stærkt med efterspørgelse og jeg fik rigtig travlt. Det var sindsygt sjovt og det udviklede sig hurtigt til noget jeg slet ikke havde regnet med. Det hele gik rigtig hurtigt og pludselig var der faktisk for meget arbejde i det. Jeg skulle have taget proffe billeder, have lavet hjemmeside og holde den opdateret, finde ud af at sælge på nettet og have retur service. Have et kæmpe lager med mange størrelser og meget mere. Jeg syntes at det hele var sjovt, men det blev bare lidt meget, når der var 10+ bestillinger om dagen og jeg gik hjemme med Aya. Det lyder måske helt skørt, at jeg “brokker” mig over, at det gik godt for min business, men det hele var samtidig mega sjovt og spændende, selvom der var travlt.

Vi flyttede hjem til DK, der gik en måned inden jeg fik mit værktøj og materialer, nu er det så 7 uger siden og jeg kan se på det hele, at jeg ikke lige kommer igang med virksomheden igen. Måske som hyggeprojekt. Men lige nu er der for meget andet. Jeg får flere og flere undervisningstimer og jeg kan slet ikke finde al den tid det kræver, at have en smykke virksomhed. Ikke lige nu. Snart skal jeg jo på barsel igen, så må vi se om værktøjet kommer frem igen 🙂 Jeg elsker i hvert fald at lave smykker 🙂

Jeg er nok lidt typen, som har gang i 1000 ting på en gang, fordi jeg har så mange drømme og ideer. Men jeg bliver også hurtigt rastløs og har lyst til at kaste mig ud i nye ting. Tore siger altid, at han er glad for at jeg ikke har skiftet ham ud, for næsten alt andet jeg er i nærheden af, bliver udskiftet med noget nyt og mere spændende 🙂

Yoga har jeg heldigvis også holdt fast i i ret mange år nu, så det er nok også for life – ligesom Tore er 🙂 <3

Her er nogle af mine armbånd hvis du er nysgerrig 🙂

Du kan også se min Bindiii side på Instagram – Jeg har den stadig, for hvad nu hvis jeg pludselig får vildt meget tid imorgen, så er jeg igang igen 🙂 Klik her på Bindiii

11252294_672981042834991_1832203691_n 11084928_448434615313283_1738674729_n

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt sandheder om Yogamor