Rolig nu...

Min ærlige mening om online yoga

image

image

 

Jeg har fortiden en skøn konkurrence kørende, hvor du kan vinde 3 måneders online yoga hos yogastream.dk OG jeg trækker 3 vindere i aften (onsdag d. 11. maj kl. 21 :-)) For at deltage skal du følge yogamor og yogastream på facebook og like dette indlæg på yogamors facebookside.

Apropos min oplevelse igår, hvor jeg blev sendt hjem fra trilletræning (heldigvis), så fortsætter jeg min yogapraksis, hvor min krop stille og roligt kan følge med. Jeg er netop startet efterfødselsyoga på yogastream, hvor jeg skal til at følge et forløb på 5 ‘etaper’. Man starter med uge 1, og når man så er klar til det, går man videre til uge 2 osv. Målet er at sikre en god og sikker genoptræning af mave og bækkenbund. Det tænker jeg er bedre for min krop lige nu. Jeg har stadig ikke travlt med at komme i hurtig form, men kan ikke undvære min yoga og vil virkelig gerne have en stærk og elastisk bækkenbund – som du kan læse om HER.

 

Jeg har for nogle år tilbage haft det lidt stramt med online yoga, da jeg som yogalærer ikke syntes at der blev taget den nødvendige hensyn til den enkeltes behov og der var ikke den samme stemning og energi, som der ofte er når man går til “fysisk” yoga. MEN jeg gav det der online yoga en chance på nogle forskellige amerikanske sider, mest for at blive inspireret som yogalærer og jeg syntes faktisk at det var ret inspirerende. Da jeg blev mor for snart 4 år siden, så var tiden ikke rigtig til at gå til så meget yoga i starten og der var det også genialt, at kunne blive inspireret til en god og varierende hjemmepraksis med online yoga. I LA hvor vi boede sidste år, var det monster dyrt at gå til yoga – læs om det HER, og endnu engang blev jeg ret glad for min online yoga. Så jeg må sige, at jeg har ændret lidt mening, når det kommer til online yoga. Jeg er stadig virkelig glad for at gå til yoga og det vil jeg nok foretrække, men jeg også blevet så glad for online yoga, at jeg faktisk ikke vil undvære nogle af delene. Jeg synes at det er fedt, at der er gode alternativer, når tiden og pengepungen er næsten ikke-eksisterende. Og jeg er så glad for at der kommer mere yoga og flere muligheder for at skræddersy sin yogapraksis, om det er hjemme, ude eller begge dele. Noget jeg har savnet ved online yoga er undervisning på dansk og det er nu kommet og der er endda kommet flere tilbud. Jeg har bla. hjulpet YOJO med at lavet online gravidyoga og fødselsforberedelse 🙂 Mere yoga til folket. Det er så fedt!

GAVEN som i nu kan vinde er til det nye online yogastudie Yogastream, her får du adgang til meget forskelligt yoga. Der over 100 yogavideoer af forskellig stil, varighed og niveau – og der kommer løbende nye videoer til. Det giver dig mulighed for at vælge lige præcis den yogaundervisning, der passer præcis til dine behov. Så kan du dyrke alt det yoga, du vil, -hvor du vil, når du vil, og så ofte du vil.

Stilart – på yogastream.dk finder du videoer inden for stilarterne:

  • Hatha – udføres typisk i et roligt tempo og er den mest udbredte yogastilart i den vestlige verden og kan betegnes som ‘klassisk’ yoga bestående af fysiske stillinger, åndedrætsøvelser og meditation.
  • Vinyasa – betyder “flow” og er betegnelsen for en mere dynamisk yogaform, hvor yogastillingerne sammensættes i kortere eller længere sekvenser og udføres i et flydende tempo. Vinyasa yoga får pulsen op og danner varme i kroppen, som hjælper til at udskille affaldsstoffer.
  • Yin – er en mere rolig og meditativ yogaform, hvor man tillader musklerne at slappe af og i højere grad overlader arbejdet til tyngdekraften. Det er med til at frigive spændinger i vigtige samlinger – ankler, knæ, hofter, ryg, nakke og skuldre – og strække kroppens bindevæv.
  • Gravid- og efterfødselsyoga – er yoga, som er udviklet til at støtte kvindekroppen under og efter graviditeten – fokus er på at forberede kvinden til den forestående fødsel og hjælpe hende til at genfinde sin styrke efter graviditeten.

Klassernes varighed er fra 7-60 min.

SKYND DIG AT DELTAGE!!!

Skærmbillede 2016-05-08 17.41.16

Indlægget er lavet i samarbejde med yogastream.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rolig nu...