Bloggen skifter navn

Mere yoga på CV’et

YES! Jeg er glæder mig… Jeg har besluttet at tage endnu en yogauddannelse, en uddannelse jeg har ønsker mig en del år nu. Jeg starter snart på uddannelsen til gravid yogalærer. Igennem årene som underviser, har jeg mødt en del gravide på mine hold og jeg har selvfølgelig prøvet at guide og rådgive efter bedste evne. Nu kan jeg snart få endnu mere brugbar viden 🙂 Det bliver så fedt, at få lov til at nørde endnu mere yoga og nu med fokus på alle de vilde ting der sker under en graviditet. Yay… Jeg glæder mig!

Og lige et billede af mig, da jeg var højgravid for lidt over 3 år siden 😀

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen skifter navn