Yoga 24/7

MEGET VIGTIGT! Gravidyoga er for alle…

Jeg har den sidste tid, lagt nogle videoer op, hvor jeg laver en lille yogasekvens, som er speedet op. De sekvenser jeg laver på videoerne, er ikke nødvendigvis sekvenser jeg ville undervise i på mine gravidhold. Det er videoer af min egen praksis, så det er altså ikke det jeg underviser i til gravidyoga. Selvfølgelig er der nogle af øvelserne jeg bruger, men for det første er det ikke speedet op, som på videoerne og så er der altid vist mange variationer, så øvelserne er tilpasset den enkelte gravide. Jeg vil virkelig ikke skræmme nogen gravide, så de tror at vi laver hovedstand og meget mere på gravidhold. Det gør vi ikke 🙂 Det er så forskelligt, hvad gravide kan og har lyst til, lige så forskelligt, som når man ikke er gravid. Nogle er i 1. trimester og har måske meget kvalme, træthed, svimmelhed osv., derfor skal der måske tages mere hensyn til dem, end en i 3. trimester. Det er så forskelligt, men der er plads til alle. Det er også SÅ forskelligt, hvordan du lige har det i din krop idag, så måske kan du andre ting idag end imorgen. Det er der plads til. Gravidyoga kan så meget godt, så jeg opfordre alle gravide til at komme, selvom de måske har det lidt dårligt, har lidt ondt, er trætte eller andet. Om du så ligger i en behagelig stilling og giver dig selv og din baby lidt opmærksomhed i alle 90 min, så er det helt perfekt! Gravidyoga er tid til dig og din baby, lige der hvor du er idag. Så kom og give dig selv lidt selvforkælelse, for det fortjener du!

Sååå, bare lige for at slå det fast. De videoer jeg lægger op, er ikke fordi du skal lave de samme øvelser, det er mere inspiration til at mærke hvad du har brug for idag og bruge din krop, så den bliver gladere. Jeg har dyrket yoga i mange år og har fx. lavet hovedstand i mange år, så min krop kender den stilling rigtig godt. Det er en stilling jeg stadig har det godt i her i 2. trimester, hvis jeg er i den i kortere tid end normalt, men måske har jeg det ikke godt i den imorgen og så gør jeg det ikke. Jeg mærker efter. Jeg tror heller ikke, at det er en stilling jeg vil dyrke meget når jeg er i 3. trimester, for så vil jeg gerne have baby ned mod bækkenet og ikke op. Men jeg ville aldrig undervise i hovedstand på et gravidhold. Det må være op til den enkelte, hvordan deres praksis er derhjemme. Det er så vigtigt at mærke efter. Jeg vil virkelig gerne understrege endnu engang, at gravidyoga er for alle der har lyst til at prøve det af, ligemeget om du har prøvet yoga før, om du føler dig for tung og træt eller andet. Yoga er for dig og dine behov!

Kærlighed til dig

Namasté

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yoga 24/7