Tirsdagstips - Skånsom ansigtsrens

Med mor i byen

Igår var jeg inviteret til lækker middag med Bloggersdelight, noget jeg virkelig gerne ville med til. Men jeg ville helst afsted uden Elva på armen…. Så derfor gik vi igang med at øve sutteflaske, men det gik ikke lige så godt. Hun vil ha babs! Og det er jeg jo faktisk rigtig glad for at hun vil, for efter min ammekamp dengang med Aya, så er jeg simpelthen så lykkelig for at kunne amme denne gang 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Tore skulle arbejde, Aya var hos mormor og jeg besluttede så at tage Elva i viklen – tæt på madpakkerne – og drage nede ad Vesterbrogade til rasturant Köd. Heldigvis er Elva nok den roligste baby jeg nogensinde har mødt, så tænkte at det nok ville gå fint og ellers måtte vi jo bare gå hjem igen. Som forventet, så gik det rigtig godt. Elva sad trygt og godt i viklen, hvor hun sov det meste af aftenen. Hurra for viklen endnu engang 👏🏼✌🏼️❤️

image

Elva synes at det var lige lovlig spændende, at snakke med alle menneskerne om bordet, så vi måtte finde et roligere sted, så hun kunne koncentrere sig om at spise. Det blev på toilettet…. Med en halvsnalret Sydhavnsmor og mimomimo, som joinede toiletfesten ✌🏼️🙏🏼🍷 Hvor er det bare smart med de bryster!!! Jeg er fan! Tænk engang for sej kroppen er 😍

Det kan godt være, at jeg ikke kunne gi den gas og gå all in igår, men jeg kom afsted og det var pisse hyggeligt! Lidt har også ret. Jeg har i hvert fald stadig optur over en dejlig aften, selvom jeg var hjemme i min seng kl 21:30 ❤️ Helt perfekt faktisk!

Foto af Mimomimo.dk

Foto af Mimomimo.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstips - Skånsom ansigtsrens