Hyldeblomst kombucha

Måttemandag

Det er måttemandag og det betyder at der SKAL prioriteres tid på måtten, for mit vedkommende. Gerne dagligt, men i hvert fald om mandagen. Det er den første dag på ugen og det en god mulighed for at sætte nogle intentioner for både dagen og resten af ugen. Noget som er realistisk og noget som du kan mærke er vigtigt for dig at bruge tid på. Personligt kan jeg ikke altid mærke min mavefornemmelig, mine behov, min intuition tydeligt, slet ikke hvis jeg har lidt meget om ørene. Så derfor er det nødvendigt at være stille med mig selv et øjeblik og lige tune ind i mig selv og mærke hvad jeg egentlig har lyst til og hvad jeg ikke gider at bruge for meget energi på. En lille oprydning og måske omprioritering for den kommende uge. Det er et ret godt lille ritual, som måske også vil være god for dig? Personligt gider jeg simpelthen ikke, at bruge unødvendig tid på ting der dræner mig for energi, så hellere bruge tiden dér for jeg i stedet bliver fyldt op med god energi. Livet er sgu for kort til andet. Ikk?

Her er en lille øvelse til at tune ind og mærke din intuition bedre:

Yoga Nidra

Så læg dig på måtten. På ryggen. Mærk underlaget. Mærk jorden. Mærk dit åndedræt og fordyb dit åndedræt. Giv slip i kroppen. Mærk dine fødder. Dine knæ. Lå. Underliv. Mave. Ryg. Bryst. Skuldre. Arme. Hænder. Mærk din hals. Baghovedet. Toppen af hovedet. Dit ansigt. Giv slip i kæben. Giv slip i hele kroppen på en gang. Mærk hele kroppen på en gang.

Læg her i omkring 10 og mærk kroppen. Herefter vil jeg næsten love dig, at du har nemmere ved at mærk din intuition end før du nærmede dig måtten.

Prøv selv. Du kan ikke gøre det forkert. Bare mærk kroppen nedefra og op.

 

God måttemandag, hvad end du finder på at lave på måtten.

ma%cc%8att

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyldeblomst kombucha