Mine mange ansigter og en rejse som tog en drejning

Måttemandag (vind billetter til årets yogafestival)

Vi er kommet hjem fra vores ferie i Italien, som både var rigtig hård og rigtig god. Jeg har ikke været så meget på bloggen og det har været en mindre digital detox for mig, hvilket har været rigtig rart. Jeg har savnet at blogge og har nok mindst 70 blogindlæg i tankerne og det kribler i mine fingre for at skrive løs.  Men hvor har det været dejligt, at kigge mere på mine børn, min mand, min familie og bare ud i luften end på min computer og iphone. Det kan anbefales. Nu er jeg tilbage i barselsland og ser frem til mine små skrivestunder mens Elva sover lur.

På ferien har jeg lavet De 5 tibetanere næsten hver dag og jeg er blevet så glad for at lave dem, så jeg vil prøve at fortsætte den dejlige rutine herhjemme. Jeg laver sjældent den samme yogarutine dagligt, da jeg simpelthen kommer til at kede mig lidt med det. Nogle gange synes jeg at det er rigtig fedt at lave den samme rutine, som nu, for så kender min krop øvelserne og jeg kan få en anden kropsfornemmelse. Men jeg elsker også at bevæge mig intuitivt eller blive udfordret med nye stillinger. Det gør at jeg ikke mister motivationen og har nemmere ved at komme på måtten dagligt. Jeg elsker at afprøve nye yogastilarter og nye undervisere, da det inspirerer mig som underviser og i min egen hjemmepraksis. Derfor glæder jeg mig også til året yoga festival d. 26-28 august, hvor den bare står på yoga hele weekenden! Det er sgu da for fedt!

Der er den skønneste og mest inspirerende stemning til yogafestivalen, jeg har været der én gang før og jeg var vild med det! Nu går jeg ikke så meget på festivaler, som før i tiden, men jeg elsker den stemning der er på en festival. Nærmest som om at man træder ind i et andet univers og alle regler og normer for en stund ophører. Man kan give helt slip på plejer og bare lade sig åbne op og suge til sig og blive inspireret. Jeg elsker det! Om det er musik eller yoga. Det er fantastisk.

Se programmet HER. Der er så meget yoga jeg gerne vil prøve på festivalen, bl.a. jivamukti, tantra, kundalini, sound meditation, anusara, ja det hele gad jeg faktisk godt. Jeg når nok ikke så meget, når lille Elva er så babsglad, men jeg glæder mig! Der er også børneyoga!

I samarbejde med yogi te kan du nu deltage i den sejeste konkurrence.

Her er den fantastiske gave, som du nu har mulighed for at vinde:

 • 2 x biletter til Copenhagen Yoga Festival
 • 2 x yogi toga måtter
 • 2 x 4 pakker yogi te

For at deltage i konkurrencen, så skal du skrive i kommentarfeltet hvem du gerne vil dele gaven med 🙂

Jeg trækker en vinder på fredag den 12. august kl 20.

Held og lykke

yogi

image

yogi4

 

29 kommentarer

 • Louise

  Jeg vil dele med Sanne Merethe Larsen, som ligesom mig, også er vild med yoga 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heido Nielsen

  Jeg vil dele med Sabine Buur, min yoga partner in yoga♡flugt♡mødretil3hver 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Den vil jeg dele med min gamle kollega og skønne veninde, som er lige så glad for yoga som jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit Petersen

  Den vil jeg helt sikkert dele med min veninde som altid er der for mig, og det vil være fantastisk at ku overraske hende med en Yogafestival 👍🙏👌😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Dejlig præmie! Jeg ville dele den med min mor, fordi hun er verdens sejeste mormor der kommer styrtende fra Sydfyn i tide og utide for at hjælpe børn og børnebørn. Elsker at yogafestivalen er så alsidig med fantastisk muligheder for at prøve noget nyt. Tror fx min mor ville elske workshoppen med Ateeka!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marion Bjerglykke

  Jeg ville elske at invitere min mor med på yogafestivalen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg ville tage Natascha G med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg ville dele med min veninde Ditte, som også elsker yoga 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg vil tage min dejlige søster med – der går desværre for lang tid i mellem vi ses :O Så kunne det være så dejligt at ses til yoga 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene S Nielsen

  Min kære mand, som er endt med at være rigtig glad for yoga. Det tog mig 10 år, at få ham til at give det en chance, og nu, ved siden af min egen yoga træning, har vi lavet yoga sammen ugentligt i et år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca Christiansen

  Hej Josefine. Det er en en fornøjelse at følge dig og din “yogarejse”. Er selv blevet inspireret til at dyrke yoga og er vildt glad for det! Det giver virkelig en ro i den travle hverdag. Ville ønske jeg havde givet det en chance noget før. Jeg ville elske at deltage i yoga festivalen med min veninde Charlotte, som også har taget yogaen til sig. KH Bianca

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Ej, hvor er det fedt 🙂 Yoga er skønt! Jeg trækker en vinder nu. Jeg krydser på dine vegne. Stort kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Det er så hyggeligt at du læser med 🙂 Og dejligt at høre fra dig! Jeg elsker også at følge dig og alle dine seje løb, du er for vild! Så sejt! Jeg håber at vores veje krydses 🙂 Stort kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Andersen.

  Jeg ville dele en skøn oplevelse, som denne, med min dejlige veninde Lønne. Dette vil være den perfekt inspiration og start på vores nyligt planlagte ugenlige møde i yogaens tegn. 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gertrud

  Det vil jeg med min højt skattede yoga veninde der vender hjem til DK om 2 dage efter at have boet i udlandet i tre år, og blandt andet forsøgt at ernære sig som yoga-lærer. Det ville være en særligt god velkommen-hjem-gave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nataca

  Jeg ville tage min søster med. Vi har begge en tendens til at have supertravlt og lave alt for mange aftaler, så vi trænger begge til at komme helt ned i gear med en masse skøn, afslappende yoga.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lønne

  Ville elske at dele det med min dejligste veninde og yogapartner Rikke 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Vil gerne dele billetter med min kæreste, så vi kan komme på en lille familieudflugt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marion Bjerglykke

  Jeg vil dele den med min søde mor. Det ville være dejligt at dele sådan en weekend med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det vil jeg gøre med min kære veninde, K, som jeg ved vil elske en weekend i yogaens tegn. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Engel Jønsson

  Hej. Sådan en fantastisk præmie vil jeg gerne dele med min søster Mie.
  De varmeste hilsner

  Eva Engel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mitzi Persson

  Jeg ville dele denne vidunderlige gave men min gode veninde Resi 🍀❤️ Åhh det ville være så lækkert med et par fridage efter ferie ✌🏼️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min veninde, som ligesom jeg selv har en kronisk sygdom, hvor yoga gør godt – desværre er vi bedre til at gå i byen end at være sunde sammen, så dette kunne være en fin mulighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zilje

  Vil afsted med min mutti – så vi kan dele vores yogapassion med en fælles yogasession 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg ville invitere min mor med. Hun har inden for de seneste år opdaget glæden ved at meditere, mindfullness og kunne dermed også godt tænke sig at fordybe sig noget mere i yoga. Dermed ville dette være den oplagte chance for hende, for at også finde glæden ved yoga. Jeg har selv prøvet yoga et par gange, og det er skønt og giver et break fra en ellers presset hverdag. Derudover ville det være god kvalitetstid med min mor. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eponine valentin

  Jeg ville dele denne skønne gave med hele familiens “moster nette”.
  Hun er altid klar med en hjælpende hånd, et kram og snak, når man har brug for det.
  Desuden elsker hun yoga og holder den ugentlige yogadag hellig, for at passe godt opsig selv.
  Håber virkelig at vi vinder og kan dele sene skønne gave med hinanden🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Sikken en sej konkurrence!

  Jeg vil gerne dele gaven med min seje veninde. Hun har nogle forfærdelige hovedpiner som kommer fra spændinger i nakken (hun har et kontorjob). Jeg tror virkelig det kunne hjælpe hende med yoga, så jeg vil tage hende med til festival for at forkæle, og måske endda ‘omvende, hende’. Jeg tror virkelig det kunne forbedre hendes liv hvis hun bliver ‘hooked’ på yoga 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Lyngby Bødker

  Velkommen hjem til regnfulde og stormfulde Danmark – men det har jo også sin charme 😉 Lækker konkurrence du ligger ud med – vil jeg Så Gerne vinde 🙏 jeg vil tage min skønne mor under armen – hun er min inspirationskilde til den spirituelle verden og yogaen ☺️ ville være så dejligt at kunne overraske hende med en weekend i yogaens tegn 😄 knus Lærke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine mange ansigter og en rejse som tog en drejning