Flashback friday - Vores LA eventyr

Måttemandag – 21 dages yoga challenge er DONE!

Nu har jeg gennemført min 21 dages challenge – som jeg blev inspireret af at lave på yogavivo.dk. Nu får i lige en update af forløbet. Læs de sidste ugers måttemandag HER, HER og HER, hvor jeg også har skrevet lidt om de 21 dage og andre måttetanker 🙂

plank1

Det har været mega fedt at blive inspireret til nogle nye og rigtig gode øvelser på yogavivo.dk. Der var mange nye øvelser, så jeg er blevet udfordret, hvilket var så fedt. Øvelserne var tilpas hårde og netop fordi at de var udfordrende og nye for mig, så gjorde jeg mig rigtig meget umage og derfor har det også en rigtig god mental træning. Det har været rigtig motiverende at vide, at jeg skulle på måtten 15 min. dagen, selvom det ikke er så meget i forhold til hvad jeg har været vant til før jeg fødte. Nogle dage har jeg fulgt yogavivo’s program og andre dage har jeg selv fundet på 15 min. yoga, men generelt så har jeg sat mig for at det skulle være 15 effektive minutter, med fokus på stabilisering, kerne, styrke, varme, balance, fokus og åndedræt. Det har været så godt og jeg har flere dage været øm i kroppen efter at have fået vækket nogle sovende muskler.

Der var dage hvor jeg ikke var på måtten overhovedet., så nogen vil nok mene at jeg ikke har “gennemført”, men sådan vælger jeg ikke at se på det. For gennem det meste af mit liv, så har jeg altid være 0-100 typen og jeg kan tendere til at blive helt fanatisk når jeg sætter mig noget for. Det har heldigvis ændret sig lidt og jeg er blevet bedre til ikke at have dårlig samvittighed og slå mig selv i hovedet, når jeg ikke “gennemfører”. Det skal jo ikke forståes sådan, at det altid er en succes at jeg gør noget halvt, men mere at jeg ikke bruger energi på dårlig samvittighed. Det er en større success for mig, når tænker på mine tidligere mønstre.

Så alt i alt, har det været fuldstændig fantastisk med 21 dages yoga! Jeg har været så så glad for det! Jeg kan mærke at jeg er blevet meget stærkere, jeg har fået mere energi (selvom jeg stadig er ret smadret, der skal nok lidt mere søvn til), jeg har vækket en masse muskler, som har sovet godt og grundigt og jeg har fået løsnet op for nogle spændinger. Jeg har mega optur over yogavivo’s challenge! Jeg vil fortsætte min daglige yoga, om det bliver 4 eller 44 min, det betyder ikke så meget. Så længe jeg gør det, fordi det gør mig godt <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flashback friday - Vores LA eventyr