Drive In Bio

Lorteugen er ved at blive bedre

Jeg ligger i sengen og er lige vågnet her kl 6:45 badet i sved efter endnu et mareridt. Pigerne sover stadig og det er nok første gang siden i søndags, hvor jeg lige har et lille øjeblik for mig selv med mobilen. Så jeg vil lige lave et hurtigt indlæg om lorteugen, som heldigvis er ved at blive bedre.
Aya fik det pludselig rigtig dårligt i søndags og tog derfor på Bispebjerg skadestue, for lige at få hende tjekket for en sikkerheds skyld. Hun var virkelig dårlig og det kom som lynet fra en klar himmel. Med smerter, opkast og pludselig høj feber. Børn bliver jo ofte meget dårlige hurtigt og så komme de sig også ret hurtigt. På Bispebjerg synes de at hun virkede meget dårlig, så de ville gerne indlægge os på Riget for at lave nogle forskellige prøver. Det gjorde vi så og de mistænkte at det var akut nyre-bækkenbetændelse, men hendes blodprøver og urinprøver kunne også godt ligne sukkersyge, så hun skulle have flere blodprøver og tjekkes i hoved og røv. Så synd for lille Aya. Vi fik lov at komme hjem på en åben indlæggelse og Aya kom i behandling for nyre-bækkenbetændelse, men det med sukkersygen eller noget helt tredje var stadig ikke udelukket. Jeg har ligget søvnløs af bekymring og Aya har været så dårlig, at jeg slet ikke kunne kende hende 😞 Så synd. Tore har været på optagelser hele ugen og er først hjemme i aften, så bedsteforældrene har været her på skift og hjulpet. Hold kæft hvor er bedsteforældre dejlige 🙏🏼❤️🙏🏼❤️🙏🏼❤️ Jeg er sååååå tak taknemmelig 🙏🏼 Nå, men onsdag ville de gerne have os ind på riget igen til flere blod- og urinprøver og der sendte de os, efter 6 timer, hjem med nyre-bækkenbetændelse igen og vi skal fortsætte den oprindelige behandling. Pyha, shit hvor er jeg lettet! Over at det ikke var sukkersyge eller en kronisk ukendt sygdom, som jeg bliver ved med at have mareridt om. Hold kæft hvor er det åndsvagt, at man bruger så meget unødig energi på at bekymre sig. Det er så fjollet! Jeg er simpelthen den værste til af bekymre mig, især når det handler om pigerne. Åh, ville ønske at jeg bare lige kunne ryste det af mig.

Aya har det heldigvis meget bedre nu, hun er lige lovlig fræk igen, så det må betyde at sygdommen er på vej retur 🙏🏼
Hvis Aya virker frisk idag og imorgen, så tager vi i sommerhus med familien imorgen og det glæder jeg mig til! Væk fra denne sygdomslejlighed, som vi kun har været væk fra to gange siden i søndags.

Er der nogle af jer, som har haft nyre-bækkenbetændelse eller jeres børn?

img_8852

Aya fik en guldmedalje på hospitalet, fordi hun var så mega sej 👏🏼🙏🏼


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drive In Bio