Min byhave

Living Yolates

De sidste 5 måneder har jeg været igang med Living Yolates immersion og det har været så ubeskrivelig skønt at fordybe mig i træningsformen, som er helt fantastisk. Mikkala, som har skabt træningsformen er den skønneste underviser, støtte og formidler, og jeg er dybt taknemmelig for at have mødt hende og vokse i hendes selskab. Living Yolates minder på mange måder om min egen undervisning, med at kombinere yoga, styrke, fri bevægelse mm. og alligevel er træningensformen helt unik og meget gennemtænkt. Living Yolates kombinere yoga, pilates, dans og mental træning, og effekten er virkelig god for mig.

Dancing Yolates har jeg forelsket mig særligt i. Dansen er noget af det jeg virkelig har savnet, som jeg dyrkede meget år tilbage. Det er en kæmpe gave at få mere dans ind i mit liv igen. Dansen er et varmede element – med frigivelse, høj puls og sved på panden. Dancing Yolates er inspireret af qigong, afro dans, hip hop og intuativ dans. Dansen opfordrer dig til at give slip på kontrollen, den indre kritiker, forventninger og genfinder kontakten til ren livsglæde i dig selv. Dancing Yolates er en ny, moderne og holistisk måde at opløfte og styrke hele kroppen, mens den samtidig er en frisk, sjov og groovy træningsform med en dyb respekt for spiritualitet og det indre healende arbejde. Efter en Dancing Yolates klasse vil du mærke flow til hele din krop, fuld kropsstyrke, høj forbrænding, et kæmpe energi boozt og livsglæde. Alle kan deltage i en Dancing Yolates time, det vigtigste er at du lytter til din krop og dens signaler.

Hvis du ikke har prøvet Living eller Dancing Yolates før, så hop på en af Mikkalas klasser, hun er skøn! Snart vil jeg også starte Yolates hold op, så der er i også meget velkomne 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min byhave