Jeg har født!

Lillesøster har fået sit navn….

 

Det var meningen at jeg ville dele dette indlæg i onsdags, men da jeg fik veer natten til onsdag var jeg ikke lige klar på at dele indlæg om morgenen 🙂 Hvilket måske er forståeligt nok??😍 Men nu vil jeg dele det alligevel, så er der også lidt liv på bloggen, mens jeg kysser med min baby. Smart??

Mærkeligt at dette er skrevet lige før jeg så lillesøster for første gang…

 


 

 

Da vi ventede Aya, blev vi ret hurtig enige om navnet Aya. Jeg havde et pigenavn, som jeg de sidste MANGE år, måske 15 år har været ret vild med. Dengang hørte jeg en del India Arie?? Men da vi begyndte at snakke om navnet Aya, så var vi begge ret vilde med det. Så det var faktisk slet ikke svært og vi havde besluttet navnet allerede i uge 20 efter kønsscanningen, med forbehold at hun muligvis måtte have et andet navn, hvis hun ikke lignede en Aya. Men det der med at ligne en som hedder noget bestemt, det ved jeg ikke rigtig om jeg kan forstå. I hvert fald ikke, når man aldrig har set personen… Men der er mange som siger, at nogle gange så ligner baby bare ikke en Bobby eller en Olivia, når de ser ham eller hende første gang. Vores baby lignede en Aya, for hvem skulle hun ellers ligne? Måske var navnet bare det rigtige og måske var vi bare heldige at hun også lignede en Aya. Det var i hvert fald ikke en svær beslutning på noget tidspunkt.

Det er det denne gang!!! For filan, hvor har vi diskuteret navne mange gange. Navnet India ligger stadig højt på min liste, men ikke lige så højt på Tores. Heldigvis har vi en lang liste med gode pigenavne fra sidst, men selvom der var mange rigtig fine navn imellem, så er det alligevel møj svært. Men vi har længe snakket om et navn – Elva, som vi heldigvis begge kan lide. Så nu har vi besluttet, at lillesøster skal hedde Elva?? . Det er et islandsk navn og betyder elv, som i vandløb/flod/å. Jeg synes, at det er så smukt og passer godt til Aya, og jeg er også vild med betydningen og den lidt eventyrlige klag. Nu får hun så India til mellemnavn👍?? Helt perfekt! Jeg er vild med navnet og jeg glæder mig meget til at møde lille Elva ??????

Så må vi bare håbe, at hun ligner en Elva India 😍??

Synes i også at det er/var svært at blive enige om et navn?

P.s. Hun ligner en Elva. En Elva India 😍?🏼?👍🏼

IMG_1304-1

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

2 kommentarer

 • Katrine

  Det hedder min datter fra december 2015 også <3 så smukt og eventyrligt! Og så er det et gammelt nordisk navn. Hendes oldemor hed det også! Som var en fantastisk kvinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • yogamor

   Tillykke med din datter, selvom hun ikke er helt ny ❤️ Det simpelthen sådan et smukt navn, jeg er også helt vild med det Sejt, at hun er opkaldt efter oldemor ✌️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har født!