Er du mor?

Lidt sandheder om Yogamor

Selvom bloggen hedder Yogamor og jeg nok ser mig selv som en YOGA MOR, så er jeg på ingen måde for hellig til at sige:

Ja, jeg elsker yoga og vil sågar kalde mig selv for en yogini…- MEN min yogapraksis skal helst ikke være før kl 8 om morgenen, elsker nemlig at sove “længe”, selvom det er en sjælden affære med en 3 årig og graviditets craving…

Jeg drikker også kaffe og alkohol (når jeg ikke er gravid). Drikker mange grønne juice og spiser også primært øko spelt kiks eller daddelkugler, når jeg skal have lidt lækkert. MEN elsker også s’mores, ostehaps (ja, de der lidt kedelige lillebror ostehaps), frysepizza mm.

Jeg dyrker yoga hver dag, men i min verden er yoga en måde at tænke på, så selvom jeg ikke er på måtten, så dyrker jeg stadig yoga… Jeg har aldrig været virkelig slank og spændstig (og dog, for i forhold til hvem?), som nogle måske forestiller sig en yogi?!

Men jeg må da være meget tålmodig og zen-agtig altid? 

…. NEJ, det er jeg på ingen måde. Jeg er afhængig af yoga, fordi min hjerne er så fucked up (ej, sorry). Men jeg har virkelig brug for yoga til at få ro på mine tanker og mit temperament. Fx. Så er Tore virkelig zen-agtig – hvis i forstår? Sådan en som er virkelig god til at sige “pyt” og til at være tilstede lige nu. Han virker ikke påvirke af stess og han er aldrig selvkritik. Han er rolig og tilfreds (og skide irriterende… Eller det er han jo faktisk ikke…)… Jeg har i mange år undret mig over, hvorfor han ikke ville dyrke yoga, for hans personlighed var jo så yoga-agtig. Men nu kan jeg måske bedre se, hvorfor jeg er så vild med yoga og ikke ham. Jeg har brug for det på en hel anden måde end han har. Jeg tror nu stadig, at det ville vær dejligt for ham, men det må han jo selv om 😉

Jeg er heller ikk veganer eller vegetar. Dog spiser jeg ikke så meget kød, kun lidt fisk og kylling en gang i mellem. Så måske er jeg lidt vegetar i nogens øjne. Men jeg har ikke rigtig brug for at sætte et ‘label’ på hvad jeg er. Måske har jeg en dag 😊

Jeg er lidt en 0 eller 100 type, så jeg kan være meget aktiv og engageret i perioder og ret doven og rastløs i andre. Så der er ikke altid så meget balance… Jeg prøver at finde en balance eller at acceptere, at det er sådan jeg er og se fordelene i det…

Jeg er heller ikke god til at meditere. Jeg bliver hurtigt rastløs og tankerne myldre derudaf. Men jeg kan sagtens opleve meditative tilstande og især i perioder hvor jeg mediterer ofte. Det er helt vildt så stor en effekt det har på mig. Men det skal virkelig holdes ved lige, for det er lidt forfra hver gang jeg har haft en længere pause. Det er jo nok lidt som al andet træning. Det kan være rigtig ubehageligt og svært at komme igang, når man så er i god form er det for fedt, men man kommer også hurtig i dårlig form, hvis man ikke holder formen ved lige…

Ja, det var lidt sandheder om mig som yogamor og yogini 😊

 


Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du mor?