Mareridt og prænatal psykologi

Lækre hjemmesyede ting til lillesøster

IMG_1113

Jeg er så småt ved at få styr på de forskellige ting til lillesøster. Vi har heldigvis kunne hive sækkevis af pigetøj op fra kælderen, så det er ikke meget vi har købt denne gang. Selvom meget måske er lidt relativt, for Tore synes bestemt at vi har købt meget… Så meget i forhold til ingenting og lidt forhold til sidste gang 🙂 😀

Men en af de ting som jeg netop har fået med posten, er denne virkelig fine babynest/babyrede. Et koncept jeg ikke rigtig kendte da Aya var baby. Først vidste jeg ikke rigtig hvad den skulle bruges til, men efter at have fået den anbefalet af mange, så kom den simpelthen på MUST HAVE listen. Jeg har set en del i butikkerne, men da jeg faldt over en side på Facebook – Sweet Baby by P, som syr smukke baby ting selv, så var det helt klart der jeg ville bestille den fra. Og heldigvis levede babyreden op til forventningerne og lidt til 🙂

Prøv lige at tjekke siden ud. Jeg synes at deres babyreder er så fine og kvaliteten er så lækkert. Siderne er mere faste og tykke end dem jeg har set i butikkerne og så kan man helt selv vælge stof, stor, størrelse og detaljer.

Jeg vil bruge nesten i vores Babybay bedside, i leandervuggen, mellem os i sengen, på sofaen og måske også i barnevognen. Jeg kan rigtig godt lige tanken om, at en babyrede omkranser barnet og kan derfor minde om at ligge i moderens mave. Den giver derfor tryghed og ro og er også særlig velegnet til for tidlig fødte, sensitive børn og børn med kolik (det har vi prøvet… så det sker ikke igen!)

Se vores fine babynest 🙂

IMG_0542 IMG_0547 IMG_0548 IMG_1115 IMG_1113

Man kan vaske nesten ved 40* og tage madrassen ud. Ret fedt! Hvis i vil have en rigtig fin og smuk babynest, så vil jeg klart anbefale Sweet baby by P.

Kender i andre sider med hjemmesyede/strikkede/hælkede ting til baby, så skriv dem endelig i en kommentar. For det kan jeg slet ikke stå for 🙂 🙂

 

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mareridt og prænatal psykologi