Rejseguide til Thailand - Phuket

Lækre glutenfri boller

boller1

Jeg har endelig lavet lækre luftige glutenfrie boller som fungerer virkelig godt. De er sprøde udenpå, luftige indeni og smager himmelsk 🙂 Jeg synes ikke at det er nemt med glutenfrit brød og for det meste køber jeg glutenfri brødblandinger (Fx denne eller denne) når jeg bager – som i ved elsker jeg nem mad 🙂 Men det er lidt dyrer i længden, så jeg har eksperimenteret med forskellige opskrifter. De her boller er virkelig gode, nemme og måske de bedste nybagte boller jeg har smagt!

Stort set alle produkterne er fra Urtekram, da jeg elsker deres produkter og gerne vil støtte et dansk brand. Du kan få Urtekram mange steder, jeg bestiller ofte på enten helsehelse.dk eller helsebixen.dk.

Boller:

ca. 12 stk

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 220 grader og start med at blande gær med lun vand/mælk. Bland derefter resten af ingredienserne i og rør det godt sammen. Dejen skal være klistret men ikke våd. Lad dejen hæve et lunt sted i 30 min.

Bollerne kommes på en bageplade med våde hænder eller to skeer. Pensl dem med æg eller mælk. De skal bages på 220 grader varmluft i 25-30 min. men hold øje med dem, så det ikke bliver for mørke. Lad dem afkøle på den rist.


Nyd dem med nutella, prøv denne opskrift på “SUND NUTELLA


boller

 

Har du prøvet denne CHOKO-DADELKAGE uden sukker, gluten og laktose?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejseguide til Thailand - Phuket