Mette's tre fødselsoplevelser

Lækre drinks – uden alkohol

Virgin drinks behøver altså ikke at være kedelige….

Jeg elsker cocktails og andre skønne drinks. Faktisk blev jeg i gymnasiet – og stadig af nogle veninder, kaldt for sjus. For jeg ELSKER sjusser 😍 I LA blev der drukket mange sjusser med alle de friske frugter og krydderurter fra haven ?? Måske meget godt, at jeg blev gravid, så krop kunne få en pause fra alle de mange drinks i solen😉🙈 Nu har jeg i stedet kastet mig over de alkoholfrie sjusser, som smager fantastisk! Jeg har lavet min egen lille opskriftbog, med udvalgte opskrifter fra dameblade. Ret smart, hvis jeg selv skal sige det 😉🍹 Jeg vil derfor dele nogle af de lækre drinks, som er i min “dameblad-opskriftsbog”. Jeg tror, at opskrifterne er fra “Gravid”, “Vores børn” og “I form”.

Min yndlings er nok:

“Hindbær & Hyld” og “Kokos & ananas”, men også “Go on Green”. 😍😍😍 Og så putter jeg også lidt ekstra frisk ingefær i mine drinks. Jeg elsker ingefær!

Se opskrifterne på billederne 💚

 

  

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mette's tre fødselsoplevelser