Magnificent mama

Øko hudpleje fra Mellisa og en konkurrence

IMG_0759

Annonce

Indlægget er lavet i samarbejde med Mellisa.

Jeg har længe været glad for at bruge Mellisa’s hudpleje produkter og jeg synes at de bliver ved med at lave nye og lækre produkter, som jeg bliver nødt til at afprøve. Først og fremmest laver de lækre produkter, som min hud er glad for. Derudover så vil jeg også rigtig gerne støtte en danskejet familievirksomhed, som fokuserer på god naturlig og økologisk hudpleje baseret på planteolier og planteekstrakter, fri for kemikalier og hormonforstyrrende stoffer, som samtidig er til at betale. Det kan vi li!

Selvom der er MANGE virkelig lækre produkter i LA, så savnede jeg faktisk nogle af mine Mellisa produkter, da vi boede derovre sidste år. Faktisk så meget, at min søster købte noget med, da hun besøgte os.

Jeg vil lige vise nogle af mine favoritter og fortælle lidt om dem:

Min helt klart Mellisa favorit er deres skintonic – et navn som i starten skræmte mig, da jeg førhen forbandt det med alkohol, sprit, tør og stram hud. Men det behøver skintonic ikke at være. Og det er det sidste, denne skintonic er. Den er på mange måder det modsatte. Den giver frugt, forfrisker, renser og beroligere. Den stod fast på mit skrivebord, da jeg i 8 måneder skrev speciale. Så gav jeg lige ansigtet et sprøjt, nogle gange om dagen. Det var så rart og forfriskende, og min tørre hud elsker den. Normalt så bruger jeg den efter, at have renset mit ansigt og nogle gange igen efter mineral pudder.

IMG_0761

En anden favorit er Mellisa’s ansigts- og kropsolie, som jeg lige fortiden er storforbruger af. Jeg bruger den på hele kroppen efter bad og lige fortiden bruger jeg den morgen og aften på min voksende mave. Jeg ved ikke om jeg kan give den al æren, men jeg har i hvert fald ikke fået strækmærker endnu. Jeg er vild med den og bruger lang tid på at smøre hele kroppen ind hver dag. Den er let og ikke fed, og fugter huden med det samme. Jeg bruger den også i ansigtet og i håret som hårkur. Det er virkelig en god olie og så er jeg glad for, at det er med pumpe! Ud over at smører kroppen ind for at give huden fugt, så synes jeg også at det er en rigtig god måde at få kontakt til din egen krop, som i den grad ændrer sig under graviditet. Det kan også blive et dagligt ritual, hvor du bruger lidt tid på dig selv og din voksende mave og skaber kontakt til baby, mens du smører den ind. Så det er ikke bare olie på huden, det er også en måde at skabe et bånd mellem dig og din baby i maven.

 

En anden creme, som jeg er begyndt at bruge er AHA-cremen, som er en eksfoliering med frugtsyre. Jeg har fået homonelle pigmentforandring få steder i ansigtet og derudover har jeg lidt solskade fra LA. Solen er virkelig ikke for sjov derovre! Selvom jeg brugte solcreme hver dag, så var det ikke høj nok faktor. Jeg har også tendens til tør og sensitiv hud, så alle skubbemasker eller andet rens som skummer, har korn eller andet peeling i er no go for min sarte hud. Derfor synes jeg, at denne måde at eksfoliere huden på er genial.

Mellisa AHA-Frugtkomplex-creme virker ved at:
1) Opløse og fjerne døde hudceller.
2) Fylde fugtcellerne op, så disse bliver som ung hud.
3) Tilføre fugt og bibeholde fugt.
4) Påvirke hudens evne til cellevækst- og fornyelse.

Jeg bruger den hver aften under min natcreme og den er nu blevet en del af mit aftenritual.

Der er mange flere af deres produkter, som jeg er ret glad for. Jeg bruger også deres øjencreme, rensemælk, multivitamin-creme og deres multivitaminserum – som er ren guf for huden.

Mellisa har også lavet en ny lækker babyserie, som jeg er meget spændt på at prøve, når lillesøster er ude af maven 🙂

Hele babyserie er fri for kemikalier som parabener, silikone, farvestoffer og mineralske olier. Produkterne er uparfumerede og fri for alle kendte allergifremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer – og er 100 % biologisk nedbrydelige. GODT Mellisa, det kan vi li 🙂

I har nu mulighed for at vinde denne lækre babyserie fra Mellisa, som består af fire skønne produkter:

IMG_0759

KONKURRENCE

Serien består af de fire produkter på billedet ovenfor:

Babyshampoo med bl.a. aloe vera

Babysalve med bl.a.økologisk kamille, arnica og morgenfrue

Babylotion med bl.a. økologisk jojobaolie, morgenfrue og aloe vera

Babybadeolie med bl.a. økologisk olivenolie, morgenfrue og aloe vera

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at “like” Yogamor’s facebook og Instagram side, og skriv hvem der skal vinde denne lækre pakke i kommentarfeltet på facebookopslaget (du må gerne skrive dig selv :-)).

Jeg trækker en vinder mandag den 7. marts. 

Held og lykke

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magnificent mama