Sukkerfrie kokostoppe

LA anbefalinger VOL. 2

LA anbefalinger VOL. 2 – Los Feliz/Silver Lake/Echo Park/Glendale/Pasadena området.

Så kommer anden del af mine LA anbefalinger. Denne gang vil jeg give lidt tips til seværdige steder i området omkring Los Feliz/Silver Lake/Echo Park/Glendale – og lidt Pasadena. Det var i dette område vi boede i 6 måneder og derfor også det område jeg kender bedst i LA. Jeg glemmer hele tiden hvor stor LA er, for jeg selvom vi har boet der så længe og har haft masser af tid til at udforske byen, så er det godt nok mange steder vi stadig mangler at se. Byen er så kæmpe kæmpe stor og man bruger rigtig meget tid i bil, så det rart at vide hvor man skal køre hen, for ikke at bruge for meget tid bag rattet.

Los Feliz/Silver Lake/Echo Park/Glendale/Pasadena er alle nabobyer, så hvis man bor i den ene bydel er det nemt at komme til en af de andre bydele. Som alle andre steder i LA, så kan de små bydele være lidt uoverskuelige, da man ikke lige går rundt på samme måde som i DK. Man kan sagtens finde et par hyggelige gader med butikker og cafeer, hvor man kan gå lidt, men man vader ikke bare rundt og støder på en masse spændende gader som i KBH. Men måske har vi heller ikke givet det en rigtig chance, da vi altid skulle have klapvogn med til Aya og det er nogle monster stejle bakker man går op og ned af. Det går lige i ballerne 😉

I Los Feliz ligger der en rigtig hyggelig fransk cafe der hedder Figaros på N Vermont ave. Det var nærmest vores stam cafe og vi har brugt mange timer og penge der. På samme gade og parallel gaden Hillhurst, ligger der også nogle rigtig hyggelige butikker, mange genbrugsbutikker og andre små hyggelige butikker. Stilen og stemningen minder lidt om Istedgade eller Jægersborggade. Tæt her på, faktisk gåafstand er der en rigtig hyggeligt og smuk gåtur op i bjergene  i Griffith park, til Griffith observatory. Man kan også køre i bil hele vejen op til observatoriet og derfra er der den smukkeste udsigt over hele LA og et rigtig fint kig til Hollywood skiltet.

I Silver Lake er der et rigtig hyggeligt farmers marked hver tirsdag 14-19.30 og lørdag 9-13 på 3700 Sunset Blvd. Det er vildt hyggeligt og der er både lækre grøntsager og små boder med forskellige krea ting. Jeg har fx. købt nogle fine smykker, nogle lækre olier og håndlavede sæber, nogle fine tegner mm.

I Echo park må jeg indrømme at vi mest har brugt området omkring Echo Park sø, det er et hyggeligt område, hvor man gå en tur rundt om søen, leje vand cykler, købe lækker kaffe i cafeen ved kajen og leje på legepladen lige ved siden af. Vi har også spist på en rigtig hyggelig cafe lige ved siden af søen, jeg kan bare ikke lige huske hvad den hedder eller hvad gaden den ligger på hedder. Jeg vender lige tilbage, hvis jeg kommer i tanke om det 😉

I Glendale har vi fx. brugt The Americana at Brand rigtig meget og vi har spist på The Cheese cake Factory utallige gange 🙂 Det er så lækkert! Og det er faktisk ikke deres kage jeg er vild med, for jeg kan ikke lide Cheese Cake… Men de har et rigtig godt menukort til frokost og aftensmad, og deres drinks smager monster godt…. Vi har også brugt Pasadena rigtig meget, især E Colorado blvd. Hvis man savner romkrugler, studenterbrød og rugbrød, så ligger der også Copenhagen Pastry i Pasadena, en dansk bager (den ligger også i Culver City og der ligger en anden dansk bager “Hygge Bakery” i Downtown).

Det var lidt anbefalinger. Der kommer sikkert flere 🙂

1 kommentar

 • Ellie

  Dejligt med inspiration!

  Ville du tage afsted med en 1-årig for blot 10 dage til L.A? Jeg tænker jetlag og væk fra hverdagen….

  Alt godt

  E

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfrie kokostoppe