Er gravidyoga fødselsforberedelse?

Krebs eller Løve? Fisk eller vædder?

HJÆLP!

Jeg sidder netop og læser om stjernetegn, da jeg synes at det er ret sjovt om jeg får en fisk eller en vædder. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes om horoskoper og stjernetegn, da jeg har det lidt blandet med at placere mennekser i faste kategorier og overanalysere. Men samtidig så elsker jeg at læse horoskoper og må indrømme at jeg nok tror lidt på det. Jeg synes, at det er vildt fascinerende, at det ofte passer så godt på mig og mine nærmeste. Måske ikke lige de horoskoper i damebladene, men hvis man læser nogle lidt mere uddybende. Jeg fik for noget tid siden lagt et “rigtigt” horoskop, som var 30-40 sider langt og tog udgangspunkt i min fødselsdag (selvfølgelig), fødselsår, fødselstidspunkt mm. Det var helt vildt grundigt og skæmmende præcist. Det var ikke bare floskler og generelle fraser. Det var virkelig vildt at læse. Næsten så skræmmende rigtigt, at jeg ikke har lyst til at andre skal læse det… Så derfor tror jeg på det, hvis det er lagt professionelt.

Nu sidder jeg som sagt og læser om fisken og vædderen (jeg er selv vædder, så det stjernetegn kender jeg lidt til) og ville så også lige læse lidt om hvad der står skrevet om min datters stjernetegn – krebsen. Men finder pludselig ud af, at hun slet ikke er krebs!!! Som jeg altid – eller de sidste 3+ år har troet. Hun er løve… eller er hun? For nu er jeg altså ret forvirret. Der står nemlig noget forskelligt flere steder. Så er der en af jer, som er ekspert i stjernetegn, som kan fortælle mig min datters stjernetegn?? Hun er fra d. 22. juli 2012. Er hun løve eller krebs? Og hvornår er man fisk eller vædder???

Håber at der er en af jer, som kan hjælpe 🙂

Kys vædderen (som jeg er ret sikkert på, at jeg er…)

zodiakken-og-stjernetegnenes-historie

 

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

 

2 kommentarer

 • Anne

  Jeg er på ingen måde ekspert. Men jeg har en veninde, der er ret interesseret i stjernetegn og virkelig meget en haj til det. Hun har på et tidspunkt fortalt mig, at stjernetegnene rykker sig, så det vil sige, du skal se på, hvordan skæringerne var det år hun blev født. Giver det mening?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • yogamor

   Det giver mening Tak for svar. Jeg har fundet ud af (tror jeg) at det skifter den 22. Juli – på min datters fødselsdag omkring kl 10 om formiddagen. Men det kommer vel an på tidszone osv? jeg fortsætter jagten på svaret ✌️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er gravidyoga fødselsforberedelse?