Jetlag stinker...

Sukkerfrie kokostoppe

Jeg elsker alt med kokos… flødeboller med kokos, kokostoppe, kokosmælk, kokosvand, kokosolie, den røde bounty, kokos næsten hvad som helst 🙂 Fortiden lever i vores kufferter uden køkkenting, kun to lånte kopper, en gryde, tre spisetallerkener og lidt bestik. Og idag har jeg sådan haft lyst til at lave mine yndlings kokostoppe. De er så mega gode og nemme – og uden sukker… Selvfølgelig er de også økologiske. Yummi.” 😊 Men det kræver trods alt lidt flere ting, end jeg pt har i mit køkkenet. Men i får lige opskriften, så kan det være at en af jer får lyst til at lave dem 🙂

Tænd ovnen på 185*

Ingredienser og fremgangsmåde:

  • 1 dåse kokosmælk (ikke light) – tag fløden, det øverste fede mælk. Hvis dåsen er kold, så skiller den, hvilket gør det nemmere at fiske det tykke mælk op.
  • 2 spsk. kokosolie.
  • 2 spsk. kokospalmesukker (min farvorit), sukrin melis, agave sirup eller honning.
  • 100g æggehvide eller 2 æg.
  • 150g kokosmel – til massen er fast, men fugtig.
  • 15 dråber citronsaft – efter smag eller fintrevet citronskal fra 1 øko citron (du kan også bruge appelsin istedet)
  • Lad massen stå i 10 min.

Lav toppe med to skeer på en bageplade med bagepapir.

ca. 15 min. i 185*, til de er gyldne.

Derefter kan du evt. dyppe toppen eller bunden i mørk chokolade (sukkerfri) eller hak chokoladestykker i massen inden bagning.

De er virkelig gode…. Jeg savler lidt lige nu 🙂

Sådan så mine ud, sidst jeg lavede dem 🙂

kokos-er-bomben01

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin


2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jetlag stinker...