Hvorfor gravidyoga?

Kan hjertet vokse?

Om moderkærlighed. Om mor/barn forhold. Om den ubeskrivelige kærlighed der både gør godt og ondt.

Jeg går i disse dage og tænker meget over hvordan dyb og inderlig kærlighed både er fyldt med det dejligste af det dejligste, men kan også være fyldt med frygt. Frygt for at miste den dybe inderlige og ubeskrivelige kærlighed eller at denne kærlighed begrænser kærlighed til andre.

Kan jeg elske mit 2. barn så højt som mit 1.?

Jeg har været rigtig meget sammen med min datter, som nu er 3 år. Jeg havde barsel med hende i 13 mdr., så var hun i vuggestue indtil vi flyttede til USA, hvor jeg stort set gik hjemme med hende i 8 mdr. Min mand arbejder meget udlandet og i de perioder oplever jeg en helt særlig tosomhed med min datter. Nu er min datter startet i børnehave, hvilket har været rigtig sundt for os begge to. Jeg nyder at savne hende og jeg nyder at se hvordan hun lærer og bliver inspireret af andre end mig. Men hold nu op hvor er hun dejlig og jeg kan savne hende på bare få timer.

Denne kærlighed jeg har til min datter, oplever jeg som noget helt særligt. Og jeg har meget svært ved at forestille mig, hvordan jeg kan have kærlighed nok, og helst lige meget, til min datter og til babyen i min mave…. Hvad hvis barnet vokser op og føler sig som Monica fra Venner, at hendes forældre bedre kunne lide hendes bror Ross end hende…

Kan ens hjerte og kærlighed vokse, så der er kærlighed nok til begge (eller flere) børn!?

8 kommentarer

 • […] Jeg har i perioder af denne graviditet haft mange tanker omkring det, at have kærlighed nok til to børn og om det var synd for Aya, at der nu kommer en og tager en masse af vores opmærksomhed. Jeg har skrevet lidt om disse tanker i indlægget “Kan hjertet vokse“. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] 7. Kan hjertet vokse?  […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina Helholm

  Det var nærmest deja- vu at læse dine tanker og bekymringer.
  Hvor er det skønt for jer at der kommer en lille ny, men også hårdt arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina Helholm

  Kære Josefine, det er først gået op for mig at du venter nr 2, stort tillykke til hele familien, Jeg tror jeg havde det på samme måde som dig da jeg ventede den næste i rækken, jeg tænkte også når nu man er så glad for den første så kan man ikke få de samme følelser for den næste. Jeg oplevede at det kan man sagtens, også selv om de virker meget forskellige mine drenge så elsker jeg dem lige højt men på hver sin måde. Så jeg er sikker på du vil opleve det samme. Det fyldte utrolig meget for mig mens jeg ventede på jeg skulle måde den nye.
  Hvornår er der termin og endnu engang er jeg ked af jeg ikke lige fattede hvad der sker.
  Kæmpe knus fra Stina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lula

  Smukke ord og tanker. Jeg kender alt for godt den tosomhed du taler om, det er som Theo og jeg❤
  Jeg ved ikke om det er muligt, men kloge folk siger at éns hjerte vokser med barn nr. 2.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YogaMor

   Tak for din kommentar <3 Jeg håber, at det er som de kloge siger 🙂 Tosomhed er noget ganske særligt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Heldigvis kan den det. Jeg havde samme ta jer da jeg ventede min søn. Om jeg kunne elske ham så meget som
  Min datter. Det gør jeg! Lige præcis lige så meget som hende. Ikke hverken en smule mere eller mindre. Det er fandme vildt man ka elske to præcis lige meget – og det er eddersparkme dejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YogaMor

   Hvor er det dejligt! Det er altså lidt vildt. Håber at jeg oplever det samme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor gravidyoga?