Rebozo

Kan du ikke passe din BH?

Det kender jeg alt for godt!

For det første så vokser brysterne under graviditet, men omkredsen vokser også i takt med at maven bliver større. Kroppen er så smart, at den lader mavemuskler glide til hver sin side og ribbenene udvider sig og åbner sig en smule. Det er faktisk ikke kun en smule, for man siger at en gravid kvindes omkreds lige under barmen, udvider sig omkring 17 cm. Det er altså ikke så lidt. Prøv lige at mål det med fingrene. Selvfølgelig tager de fleste også en del på under graviditeten, men det er altså primært fordi at ribbenene åbner sig og giver plads til den voksende mave, organer osv. (se billedet). Det er faktisk ret smart, på den måde kan det også give lidt ekstra plads til åndedrættet, for det er der ellers minimal plads til.

Så tag endelig en bh på, som passer dig, gå med sportsbh eller køb en bh-forlænger, så der er plads til dit åndedræt og du ikke føler sig spændt ind. Når du ikke længere er gravid, så samler ribbenene sig langsomt igen, men de vil nok aldrig samle sig helt ind, som dit udgangspunkt før graviditet… måske 14-15 cm ud af det 17 cm.

  

 

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rebozo