Gravidmodel

Kærestetur i Paris

I den kommende weekend skal Tore og jeg holde kæresteweekend i Paris. Noget jeg har glædet mig rigtig meget til, da det er første gang vi skal rejse alene, siden Aya kom til. Tore skal færdiggøre sin film i Paris i denne uge. Han var helt tilfældigt rejst hjem da angrebene fandt sted, hvilket ellers ikke var planen, men hans stædige konen befalede at han kom hjem – fredag d. 13., ikke fordi jeg på nogen måde havde forestillet mig, at der skulle ske noget forfærdeligt den dag, men “kun” fordi Aya og jeg savnede ham og han havde været længe væk. Pyha, jeg krammer og kysser ham ekstra meget i disse dage… Nu rejser han tilbage til Paris imorgen… Og så tager jeg ned til ham på fredag.

Men altså, vi har længe planlagt, at jeg skulle tage ned til ham i Paris, når hans film var færdig. Så kunne vi blive et par dage i Paris og kærestehygge. Omstændighederne har ændret sig lidt efter sidste weekends forfærdeligheder og vi har snakket meget frem og tilbage, om vi skulle droppe turen. Men vi har nu besluttet, at tage afsted. Vi vil ikke lade det stoppe os. Vi vil ikke være bange. Vi vil være lykkelige og frie. Vi vil afsted og kysse, kramme, grine, dyrke kærligheden, for det har vi brug for og det må der også være ekstra meget brug for netop i kærlighedens by Paris. Jeg glæder mig – trods alt.

Jeg har det lidt på samme måde, som efter terrorangrebet i DK tilbage i Juni:

“Jeg vil ikke lade frygten overtage, selvom jeg er i chok. Jeg VIL tro på kærligheden. Frygten må ikke overtage…. Se kærligheden omkring os og vær med til at inspirere verden. Smil til en fremmed idag. Vis omsorg. Vær venlig. Fremtiden er lys. Lad kærligheden sprede sig som ringe i vandet. Kærlighed er stærkere end frygt <3 <3 <3 “.

Jeg kan umuligt forestille mig, hvordan folk i Paris har det, så det er selvfølgelig svært at udtale sig om, hvad de skal tænke og gøre. Men jeg tror alligevel, at vi kan sende kærligheden ud og lade den sprede sig. Ud ud ud i verden. Måske lyder det langhåret og hippieagtigt, men jeg er sikker på at det virker. Vi kan ikke bekæmpe frygten, men vi kan lade kærligheden fylde mere end frygten.

Se alle de små dejlige børn omkring os, de er vores fremtid. Når jeg ser på Aya, så er jeg ikke så bekymret, for hun er fremtiden og hun er allerede nu igang med at ændre verden til det bedre.

Så nu tager vi altså afsted, trods flere overvejelser. Kom med jeres bedste anbefalinger 🙂

Vi skal bo her:

paris

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

3 kommentarer

 • […] jeg havde besluttet, at vi nu skulle sende mega meget kærlighed ud i Paris’ gader. Læs “Kærestetur i Paris”. Men pludselig blev jeg igår i tvivl. Så Tore har gjort lidt ekstra arbejde, for at jeg kunne […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Det blir FANTASTISK – og I skal nemlig bare kysse derudaf – Paris er stadig kærlighedens by. Uanset hvad. Rigtig god tur <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak <3 Det er jo præcis hvad den er og jeg tror at alle i Paris har brug for lidt ekstra kærlighed lige nu. Det bliver godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravidmodel