Er det yoga eller stræk og bøj?

Kære JO:GA

sda

Jeg vågnede op med en mærkelig smag i munden… Den der bøvs igår. LÆS HER. Det var fint nok at komme af med den, men var det nu også den rigtig måde at komme af med den på? Som jeg også skrev, så var jeg muligvis igang med noget som jeg hurtigt ville fortryde… Jeg har ikke fortrudt mit indlæg igår, for jeg havde lyst til at dele mine tanker med jer. Alle slags tanker. Og lyst til at sætte nogle tanker igang, hos mig selv og måske hos dig. Det gjorde det også. Men jeg har sgu lidt dårlig smag i munden over at udlevere de her modige og flittige mænd bag JO:GA, for de gør det sgu godt. Jeg er dybt imponeret over det de indtil nu har udrettet. Tænk lige hvor mange mennesker det glæder og det er vel DET som er det vigtigste. Hvorfor skal jeg begynde og blande mig i andres business – bogstavlig talt. Hvorfor har jeg pludselig så travlt med andre? Burde jeg ikke blive på min egen banehalvdel – for det er jo præcis dét, som er noget af det virkelig essentielle ved yogaen, mener jeg. Alt andet er jo dobbeltmoralsk. Husk det Josefine. Enten kan jeg dække hele verden med læder eller også kan jeg selv tage sko på… som min yogalærer engang sagde til mig. Og det er jo for filan DET yoga (bl.a.) handler om! At jeg begynder at blande mig i hvad der er rigtig og forkert yoga for andre, det er sgu da tragikomisk… Når noget af det vigtige ved yogaen (altså den der yoga, som jeg synes er lidt rigtigere end så meget andet yoga eller noget) netop handler om IKKE at have så travlt med alle omkring mig…. Hvad filan var det lige som skete igår? Hvorfor blev jeg så hidsig, at jeg havde lyst til at råbe det ud til hele verden? Det må vist være et issue jeg lige må få styr på.

Nu vil jeg øve mig i det jeg faktisk selv mener er det rigtige, nemlig at lade vær med at have så travlt med hvad andre gør rigtig og forkert. For det holder simpelhen ikke at være så dobbeltmoralsk. Så undskyld mit sure opstød igår. Jeg skal simpelthen bruge min energi på noget andet, for jeg gider ikke blive sådan en grim sur brokkeskid, som ruller øjne hver gang nye ting popper op og siger “det var bedre bedre før i tiden” eller “det der er jo ikke rigtigt“…. STOP DET LIGE NU JOSEFINE – det klær dig ikke. Nå, men det var bare lige det. Jeg fortryder ikke, at jeg delte mine tanker igår, for det har været spændende at starte en diskussion og lige reflektere lidt over hvad jeg selv synes, men jeg beklager mit halvsnobbede og ikke særlig venlige indlæg. I’m so sorry. Jeg prøver lige igen…

Kære  JO:GA, velkommen til. Jeg er oprigtig ked af, at jeg kom med mit sure opstød igår. Især fordi det kun kom på baggrund af en artikel i en avis! Jeg burde være klogere og ikke lad mig påvirke så meget af en artikel. Jeg glæder mig til at prøve jeres sted og er ærligtalt rigtig glad for at i giver så mange mennesker mulighed for at komme mere på måtten. Det er virkelig fedt! Jeg vil gerne undskylde.

Flere af jeres medlemmer har idag skrevet til mig, at de var glade for at gå til JO:GA, så i gør det godt <3 Pøj pøj med jeres fremtidige planer og de nye centre. Og det mener jeg faktisk helt inde i hjertet.

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det yoga eller stræk og bøj?