Ting jeg ønsker mig

Joflow

 

Det er ved at være længe siden, jeg har præsenteret min undervisning og min undervisningsbaggrund, så det vil jeg lige gøre. Det kunne jo være, at du fik lyst til at prøve mine hold.

Jeg startede med at undervise i 2008, dengang var det dance aerobic, stram op og bodyflow. På det tidspunkt dyrkede jeg yoga og drømte om at undervise i det. I 2010 tog jeg til Indien for at uddanne mig til yogalærer. Derefter fortsatte det holistiske kropsnørderi med flere uddannelser. Jeg er uddannet i Vinyasa, Hatha, Anusara, gravid, efterfødsel, yoga filosofi, mindfuldness og meditation, åndedrætsteknik, Chandra, Bodyflow mm. Jeg er har skrevet bachelor om dans som sundhedsfremmede i folkeskoler og skrevet speciale om hvordan yoga kan hjælpe misbrugere, som et transformerende redskab.

Min undervisning har bevæget sig i mange retninger og jeg har fundet en god kombination af de bevægelsesformer jeg elsker. Jeg underviser i yoga og så har jeg skabt Joflow og Slow Joflow, som er en kombination af det jeg har undervist i. Det er klasser som indeholder dansende flows, tai chi, musik som både er powerfyldt og beroligende, styrke, stræk og intuitiv bevægelse. Joflow er yang-inspirerede dynamiske klasser med fokus på styrke, power og bevægelse med en skøn afspænding. Slow Joflow er mere yin-inspirerede klasser, med langsommere bevægelser, mere ro, længere meditation. Jeg underviser også Joflow til gravide og mor/baby.

Joflow og Slow Joflow tager udgangspunkt i mit kropsterapeutiske arbejde og fokuserer på, at åbne for kropslige blokeringer, mærke kroppen og at skabe mere flow og glæde ved bevægelse, ligemeget hvad du kan og hvordan du ser du. En holistisk tilgang til træning og kropsarbejde.

Jeg gør mit bedste for at skabe et uhøjtideligt og trygt rum hvor der er plads til forskellighed, nærvær og åbenhed, et sted hvor du kan finde ro, blive udfordret, ha det sjovt, svede og få en bedre forståelse for dig selv og din krop.

Se mine relevante uddannelser HER

Instagram: @josefinebarrett

4 kommentarer

 • Spændende baggrund! Jeg er selv uddannet som hatha yoga lærer, men din baggrund giver mig lyst til at kigge på, hvilke uddannelser jeg ellers kan dykke ned i, så jeg kan udbygge min undervisning. Meget inspirerende! Tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Hej Amanda Louise,
   Hvor er det bare spændende. Jeg kan heller ikke få nok af spændende uddannelser, synes at det giver så meget. Tror aldrig jeg stopper med at videreuddanne mig, elsker rejsen 🙂 God dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Tak for en god blog. Kan du anbefale en god yogamåtte uden skidt kemi, men samtidig bare holder super godt i mange år?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Hej Ida,
   Tak for din besked. Jeg synes det er svært med yogamåtter.Jeg er glad for Ecomat (den briuger jeg mest) og manduka. Men synes stadig at den helt perfekte yogamåtte mangler 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg ønsker mig