20% på mit yndlings produkt!!!

Jeg vil bo i et hus i byen på landet….

Kender du det der med, at du gerne vil have et hus i byen, tæt på alt, med plads og luft omkring sig, gåafstand til Tivoli, cafeer og parker, med en smuk udsigt og gerne med havkig, i nærheden af søde naboer og legekammerater og 7 eleven og deres lækre rawkugler, med mulighed for privatliv og hyggelige grillaftener. Med egen stor have, så man kan vade rundt nøgen og slå græs, uden at naboen får kaffen galt i halsen og hvor man kan møde de søde naboer tilfældigt til en eftermiddagskaffe og ungerne leger. Med A bus foran hoveddøren og egen carport. Med skøn natur, marker, skov, hav og frisk luft. Et sted hvor man kan få nogle kvm for pengene og hvor man kan gå til alt. Et sted hvor man kan dyrke lækre grøntsager i haven uden at den primære næringskilde er lugten af vesterbrogades halvtørre hundelorte. Et sted hvor man kan høre bladene i vinden og istedgades kaffemusik i det fjerne. Et sted med tid og ro. Med god plads og langt væk fra byens hektiske larm. Et sted som ikke er stort og uhyggeligt når mørket falder på. Et sted tæt på den glade livlige sprudlende og inspirerende by. Et sted tæt på biografer, restauranter, gode take away steder, helsekostbutikker, juicebarer, tæt på alle vennerne og familien, midt på landet med ro, udsigt og byliv…. Kender du det?

4 kommentarer

 • Lene

  Kære søde Josefine
  Husk- livet er hvor det leves 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Du har så ret <3 Og hjem er lige der hvor Tore (og pigerne) er, så mon ikke det forsat bliver meget godt, ligemeget hvor vi er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Åh kender det alt for godt. Går med præcis de samme tanker for tiden efter vi blev forældre for første gang for snart 5 måneder siden. Hvorfor kan man ikke få det hele på én gang?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JA! Jeg vil ha’ præcis dét 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på mit yndlings produkt!!!