Ro på kære Josefine

Jeg skal fortælle jer noget…

Det er noget jeg har vidst lidt tid, men som jeg først rigtig kan dele nu…. Det kilder virkelig i maven, når jeg siger det højt, for hold nu op det er vildt synes jeg. Og nej det er ikke en 3’er, selvom man måske skulle tro det 🙂 Kan i huske min indlæg “Jeg vil bo i et hus i byen på landet“, som handlede om at ville bo i byen, men også på landet? Om landsbystemning, yoga i haven midt i byen, tæt på grønne områder, hippe cafeer, urtehave og vores venner? Jeg tror sgu at vi har fundet kompromiset. Vi har i hvert fald købt et hus !!!!! og vi får allerede nøglerne på mandag !!! Shiiiit, det er vildt. Vi har købt et sindssygt hyggeligt byhus under 2 km fra herfra (6 min. på cykel siger google maps), lige på den anden side af Søndermarken, som ellers er vores baghave lige nu. Det bliver så fuc**** fedt! Jeg kan slet ikke vente med at komme i arbejdstøjet og male, indrette, plante blomster og drikke kombutcha i en hængekøje, jeg glæder mig til at afbetale på et lån i stedet for at bo til leje og jeg glæder mig til at gøre huset til vores HJEM. I kan godt forberede jer på en masse handywoman og indretnings spam de næste par måneder og del endelig jeres 🙂

Hurra hurra, jeg glæder mig 🙂

Her ser i lige mit hus…. og min have…. 😀 Shit, jeg kan slet ikke få armene ned!

have1
 

1 kommentar

  • May

    Shit det er så vildt Jose! Jeg er røv vild med det hus – det er så luksusagtigt og vildt! Jeg kommer og hænger i køjen! ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ro på kære Josefine