Rainbow Dash dessert aka. Regnbuefarvet chiagrød

Jeg rydder op

Kender i det der med, at du er kommet til at sige ja til al for meget? Også dejlige og sjove ting, som bare stresser mere end det er hyggeligt? Sådan har jeg haft det den sidste måneds tid eller mere. Jeg har simpelthen haft lyst til at lave en million milliard ting, selvom mit overskud slet ikke har været til så mange aftaler. Jeg startede til efterfødselsyoga (to forskellige steder), efterfødselspilates/barre, trilletræning og efterfødselstrx… 0h yes, det hele har jeg gået til, mens der samtidig skulle være tid til lange gåture, blogskrivning, masser af hjemmeyoga, meditation, mødregruppe, babybio og venindehygge… OG så vil jeg jo også gerne aflevere Aya sent og hente hende tidligt fra  børneren… WTF? Det er så absurd at jeg skrive om yoga og stresning, om at skue ned for ambitioner og nyde mere. Samtidig med at jeg selv prøver at løbe hurtigere end uret og presse tid ind til meditation, så jeg kan stresse videre bagefter. Hvor skørt er det ikke lige? Og det er jo heller ikke for Elvas skyld. Selvom hun er nem og blid, så er det også al for meget for et lille menneske! Nå, men det hele kulminerede og da mit kæmpe søvnunderskud og fyldte kalender ikke går hånd i hånd, så var jeg tvunget til at ligge i fosterstilling i nogle dage, for at få luft. Måske ikke fysisk men i hvert fald mentalt. Det hele blev simpelthen for meget! Selvom kalenderen var fyldt med dejlige ting, så kunne jeg pludselig ikke nyde noget af det… Og ligemeget hvordan jeg pressede og stressede mere yoga ind i kalenderen – for at afstresse, så gav det mig ikke mere afslapning og afstresning, tværtimod. Når man ser det udefra, som jeg prøver lige nu, så er det jo også helt skørt at jeg stresser mere yoga ind i kalenderen for at afstresse. Yoga er genialt til at afstresse, men selvfølgelig kan yoga også blive endnu et projekt som skal nås i en travl hverdag og derfor stresse mere end det gavner. Bliv opmærksom på om yoga er blevet et projekt med en masse forventninger, for så ender du måske med at blive mere skuffet end glad og afslappet.Jeg

Jeg har derfor aflyst en masse aftale i den kommende tid, så der er mere luft end blot små åndehuller i kalenderen. Og hold nu kaje hvor har det allerede givet meget mere ro og overskud. Jeg kan trække vejret helt ned i maven og mine skuldre er kommet meget længere væk fra ørene. Jeg er gladere og kan nyde mine færre aftaler meget mere. Less is more! I hvert fald når det kommer til min fyldte kalender. Jeg øver mig og det vil jeg nok gøre resten af livet! Min “pitta” stikker nogle gange af med mig, hvilket kan være godt i nogle sammenhænge, men ikke alle… Lige nu har jeg brug for lidt mere kapha – hjemmetid, ro, langsomlighed, jordforbindelse, så jeg kan nyde nyde nyde lille Elva og denne dejlige barslende tid.

Nogle gange er det meget godt lige at stoppe op og prøve at se sit liv lidt udefra. Se om der skal laves lidt “oprydning” i hverdagen. Er der noget som skal gemmes væk, smides ud eller stilles på øverste hylde, fordi du måske ikke bruge det lige så ofte lige nu? Måske har jeg det lidt sådan med forskellige ting lige nu. Jeg har ikke rigtig lyst til at smide noget ud og nok heller ikke gemmes for langt væk, men jeg tror helt sikkert at jeg skal sætte noget på øverste hylde, fordi tiden ikke lige er til det lige nu. Og det gælder nok både min yogapraksis og blogskrivning, som skal sættes en eller to hylder op. Men min familietid og SOVEtid skal helt sikkert sættes et par hylder ned 🙂 Der bliver nok rykket rundt på hylderne inden længe og om min yogapraksis og blogskrivning mm. skal rykkes længere op eller ned, det må tiden vise 🙂

Skal du også rydde lidt op i dit liv eller rykke lidt rundt på hylderne?

flower

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rainbow Dash dessert aka. Regnbuefarvet chiagrød