Golden love Juice

Jeg lever i en baby- og blogboble…

Okey, jeg indrømmer det. Jeg er nok lidt baby og blog besat. Fortiden er jeg lidt i en osteklokke hvor det meste handler om enten baby eller blog, og da min blog handler meget om baby, ja så handler mit liv rimelig meget om baby. Og sådan er det. Jeg elsker det! Jeg tænker på det nonstop fortiden. Som om jeg først nu er blevet rigtig skruk. Det der med at føle sig skruk, har jeg måske oplevet en lille smule. Men det har aldrig været noget, som har fyldt rigtig meget. Men lige nu er jeg giga skruk. Jeg ser babyer og gravide over alt. Hvorfor er alle gravide samtidig med mig? Ret pudsigt… Men jeg er også besat af min blog. Drømmer om indlæg om natten og hvis der bare var flere timer i døgnet, så kunne jeg sagtens poste 5 indlæg om dagen… Bare rolig, det skal jeg nok lade vær med. Men har så meget jeg gerne vil dele. Indlæggene ligger i kø i mit hovede og venter på at blive skrevet ned og delt.

Noget af det rigtig dejlige ved at blogge er, at jeg har en del veninder som blogger. Det er sindssygt hyggeligt, da vi ofte kan mødes midt på dagen, hygge, spise, sludre og bruge hinanden til sparring. Virkelig dejligt! Fx. så mødes jeg hver uge med Sheandher.life og Sydhavnsmor.dk, hvor vi ofte bruger timevis på at spise og sludre dagen lang. Jeg elsker det! Tjek lige deres blogs ud, for jeg er stor fan er begge blogs ????

Blogger-brunch… 😝😂 Oh yes, vi lever op til klicheen… 😀

IMG_0186

Se lige den lækre brunch de har hos Simple Raw <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden love Juice