Virkelig sjov mavetræning

Jeg har scoret topkarakter

Så fik jeg overstået min 8 ugers undersøgelse. Noget jeg ikke havde glædet mig synderlig meget til. Både fordi jeg bestemt ikke har lyst til at nogen skal rode rundt med instrumenter derned, da jeg stadig lidt føler at det er 5 dage siden, at jeg fødte et klaver OG fordi jeg så ikke længere kan bruge undskyldningen “jeg kan først andet end med min yoga(træning) efter 8 ugers tjekket…”. Jeg glæder mig til at komme i bedre form igen, jeg hungre faktisk efter det, selvom jeg er giga tung i røven efter stadig +12 preggo kilo, manglende styrke og den vildeste non-stop træthed.

Det gik godt hos lægen, så godt at jeg ville ønske, at jeg havde filmet lægens reaktion. Hun var meget imponeret over hvor stærk Lin bækkenbund var på dette tidspunkt og hvor god jeg var til at kontrollere området dernede. Så min ihærdige bækkenbundstræning har givet pote, hvilket jeg er mega glad for. Især her efter 2. gang.

Så jeg vil lige opfordre alle jer nybagte mødre og også alle jer kvinder som føler at understellet skal strammes lidt op, til at træne den bækkenbund. Knib på udåndinger og afspænd på indåndinger. Læs mere om bækkenbundstræning HER og HER.

Nu vil jeg tage til mor/baby pilates 🙂 Jeg har tidligere været vild med pilates og reformer, så nu vil jeg prøve at supplere min yogapraksis med lidt pilates 🙂

Tænkt at denne lille bokser nu er 8 uger… 8 UGER!!! Tiden flyver.

image

1 kommentar

  • Kathrine

    Fedt! Jeg skal simpelthen også i gang med de øvelser – men jeg kan bare ikke finde ud af om jeg strammer nok eller rigtigt. Har du et fif måske?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Virkelig sjov mavetræning