Pinse-solhilsen

Jeg har fået nye morlokker

Åh, jeg er idag blevet forkælet af de kærligste hænder hos De Choix, som er en helt ny grøn frisør på Vesterbrogade.

image

Min manke er blevet mere og mere tør og ustyrlig det sidste års tid og jeg har ikke været god til at passe på mit ellers taknemmelige hår. Efter at have boet i solrige LA med pool i baghaven, haft håret opsat i dumme elastikker (don’t use elastikker med metal – det smadre håret!!!), været og er stadig pumpet med crazy graviditeshormoner, forsømt mine frisørbesøg mm., så trængte mit hår virkelig. Som i virkelig virkelig. Jeg elsker at have løst hår, men jeg har i lang tid ikke været glad for at have løst, da jeg havde stor udvoksning, mange mærkelige brunlige nuancer, som var klattet rundt på en ret ufed måde. Noget af håret var farvet, noget var lysnet i solen og andet var min egen naturlige hårfarve. Det lignede seriøst en forvirret farvepalette. Mit hår var knækket, tørt og skadet, og når jeg gik ud af døren endte det altid i en tarvelig hestehale eller tilfældig knold, da jeg simpelthen ikke kunne styre den krusede høstak, trods masser af kokosolie/arganolie og andet godt i håret.

Her er mit tørre slidte hår, da jeg ankom;

image

Frisøren Betina fra De Choix, kunne godt se at det var lidt op ad bakke med mit forvirrede og forsømte hår og vi blev enige om at lave lidt balayage i håret, for at få et så naturligt look som muligt. På den måde ville mit hår kunne vokse ud, uden at jeg ville få en stor og tydelig udvoksning. Derudover fik jeg klippet de tørre og spaltede spidser og fik en olaplex behandling i hele håret, som er intet mindre end GENIALT til skadet hår som mit! Kender i oplaplex? PRØV DET! Det er det nyeste nye på markedet. Olaplex indeholder hverken silikone eller olier. Produktet går ind og regenererer svovlbroerne i hårets struktur. Aner ikke hvad det betyder, men det lyder sejt! 😝 Jeg er ret sikker på, at mit hår lige nu siger “TAK oplaplex!”

Søde nemme Elva var med og lå lige så fint og hyggede i sin barnevogn ved siden af mig eller lå i mine arme. Betina var meget forstående og havde god tid, når Elva var sulten og skulle have mad eller når jeg lige skulle putte hende. Der var en rigtig rar stemning i salonen, smukke økologiske pastelfarvede produkter på hylderne, rolig musik i baggrunden, sol ind af det store vinduer, hvid tempel te i koppen og ingen lugt af kemiske og hidsige produkter, som man ellers kunne forstille sig. Jeg vil klart anbefale dette sted, til andre nybagte mødre med baby på armen eller til gravide.

De Choix er som sagt en grøn frisør, som fokuserer på rene og bæredygtige produkter. Salonen tilbyder bl.a. farvebehandlinger fra Elumen (uden Ammoniak og Oxidanter), samt ZenzTherapy (uden Ammoniak, Resorcinol og PPD) og de har de lækreste produkter fra Organic hairspa – et nyt dansk brand og produkter fra Davines, som er baseret på naturlige planteekstrakter og uden Sulfater og Parabener. Der er tænkt på miljøet og din sundhed helt ned til mindste detalje, selv emballagen og beholderne er miljøvenlige, samt fødevare godkendt. Mega sejt 👍🏼

image image

Når der igen kommer penge i pungen, så vil jeg virkelig gerne udskifte mine hårprodukter med produkter fra Davines – for det er virkelig skønne produkter og jeg er vild med den bæredygtige tilgang til hele fremstillingen af produkterne. Vi vil gerne passe på vores smukke natur. Det tror jeg at Aya og Elva mf. vil sætte pris på 🙂

Da jeg gik derfra i min blå regnjakke, efter kærlighed, forkælelse, klip, balayage og oplaplex, så jeg sådanne ud;

image

Lettere vindblæst, ret træt, men meget glad for de nye lokker 😉 Fra nu af vil jeg give mit hår lidt mere kærlighed og gå til frisøren mere en 1-2 gange om året 👍🏼

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinse-solhilsen