Yogachallenge og Bowspring

Jeg glæder mig til imorgen.

Imorgen skal jeg flere ting, som jeg har glædet mig til hele ugen. Da jeg i tirsdags måtte tage endnu et døgn på badeværelset pga. mavevirus, det er 3. runde på 3 uger, så var jeg virkelig bange for mere sygdom ville gå ud over flere planer jeg havde glædet mig til. Men jeg er frisk igen og det er Aya nææææææsten også. Krydser fingre.

Imorgen skal jeg nemlig både ind og se Thomas danse i Vild med Dans (husk at stem ham videre :-)) og inden det skal jeg til Body SDS behandling. En behandling jeg har glædet mig til i evigheder. Der har simpelthen været så meget, som har gjort at jeg ikke har fundet tiden til det, selvom det har været virkelig tiltrængt. Men nu skal det være. Tore tager Elva et par timer, mens jeg kan få en behandling og få lidt MIGtid. Halleluja! Åh, hvor bliver det godt. Jeg er kæmpe fan af Body SDS og vil næsten påstå at det er en mirakelbehandling. Første gang jeg prøvede det, var kort efter jeg havde født Aya i 2012. Min krops var træt, stresset, hormonella, øm og spændt. Og min psyke var helt til hundene. Min første behandling var ved Andreas hos Kropsrummet. Jeg havde hørt fra min søster, at det var så noget rysteagtig massage med åndedrættet, som gjorde ondt, men var samtidig meget afslappende, dybdegående og befriende. Jeg syntes, at det lød mega spændende og efter jeg prøvede det første gang, jeg hurtig fan af denne behandlingsform. Jeg har været hos Andreas flere gange, men sidste gang jeg var der, var før LA, så det må være 2 år siden. Jeg håber, at han kan hjælpe mig med at få styr på min krop, for status er lidt som første gang jeg var hos ham for 4 år siden. Kroppen er bare endnu mere træt, øm og stresset. Det burde være standard at alle nybagte mødre fik en Body sds behandling eller 5 i sin barsel…. Sig det lige videre til kæresten, konen eller manden derhjemme.

Både min svigermor, søster og mor går fast til Body sds hos forskellige behandlere og er alle virkelig glade for det. Det er virkelig skørt hvad det kan gøre. Min mor har hofteproblemer og har prøvet ALT, men det er uden tvivl Body SDS der har virket bedst på hende.

Hvis du ikke kender til Body SDS, så skriver Andreas lidt om det på hans hjemmeside “Kropsrummet.dk“. Jeg har lige lånt lidt at hans beskrive af behandlingsformen:
“Body SDS kombinerer dybdegående, pulserende massageteknikker med akupressur, ledbevægelser og åndedrætsteknikker. Samtaleterapi, trænings- og kostvejledning indgår efter behov og motivation.

Behandlingen undersøger årsager og sammenhænge på tværs af hele kroppen fremfor kun at symptombehandle – den sigter på den måde efter den mest simple måde at behandle alt lige fra tennisalbue til angst. Bag systemet ligger først og fremmest et dybdegående kendskab til kroppens anatomi og fysiologi. Ved at løsne spændinger, rette skævheder og stimulere organsystemet kan man booste kroppens kredsløb og starte en udrensende og styrkende regulering fra kroppen selv. Dette er kombineret med en stor erfaring omkring energisystemet, psykens indvirkning på kroppen og hvordan vi som mennesker lagrer uforløste følelser. Denne erfaring kan guide vores samtale således, at en simpel snak om det, der fylder hos dig, hjælper den kropslige proces.”

Jeg glæder mig til at fortælle jer om min behandling efter imorgen 🙂

Har du prøvet Body SDS og hvad er dine erfaringer med det?

kropsrummet_0009

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yogachallenge og Bowspring