Santa Monica LOVE

Min yogaven

Igår spiste jeg aftensmad lige ved siden af en af mine største yoga idoler…. Ja, det er måske lidt nørdet, men jeg er altså kæmpe fan og fik helt koldsved af at sidde så tæt på hende. Jeg blev helt fjollet, mærkelig og fik selvfølgelig min salat galt i halsen, så jeg troede at jeg skulle dø – og det troede resten af restauranten også – eller måske syntes de bare at jeg var hysterisk. Det er sgu noget mærkeligt noget det med forbilleder, idoler eller mennesker der virkelig fascinerer en. Det fyldte rigtig meget da jeg var yngre, hvilket det nok gør for mange teenagere. Men at jeg i en alder af 30 år, stadig kan blive ramt af den der fjolle-lalle mærkelige opførelse er da ret vildt. Det var virkelig skørt at sidde der, skråt overfor et menneske jeg faktisk føler at jeg kender rigtig godt. Altså som i RIGTIG godt, for jeg ved hvad hun har spist til frokost tidligere idag og at hun har lavet yoga på stranden i vores. Jeg ved at hun sidder ved siden af hendes mand, som hun blev gift med for ca. 9 mdr. siden, jeg ‘kender’ hendes hund Ashi og hendes tattoveringer på underarmene….Ja, jeg kender hendes faktisk rigtig godt, men hun kender bare ikke mig… Og sådan er det jo faktisk med mange. For sådan er det når man følger en på de sociale medier. En som deler rigtig meget fra sin hverdag og deler mange tanker, så lærer man dem jo at kende. Selvfølgelig på en anden måde end hvis det er i virkeligheden og man har et gensidigt forhold. Men man opbygger på en måde et forhold, som godt nok mest er envejs, men jeg vil alligevel mene, at der er en relation. Jeg har fulgt hende her -min yoga-‘ven’ i måske 2 år og jeg har læst hendes opslag med billeder og tanker flere gange om ugen. Så det er alligvel mange billeder og ord om hendes liv jeg har set. Det er sgu lidt skørt. Jeg kan se at der er 127 tusind mennsker der følger hende instagram. Måske sidder de alle sammen med samme følelse som mig, at de kender hende, eller i hvert fald kender hende gennem ord og billeder på de sociale medier. Det er lidt spøjst at tænke på….

Tore synes jeg er dybt fjollet, når jeg tager billeder i smug… Men altså her sidder hun, min yoga-ven 🙂

kathrynbudigmalasana

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Santa Monica LOVE