Uimodståelig bananmuffin

Jeg er også en hverdagshelt

Deltidsbarsel FTW! Jeg har sagt det før og siger det lige igen. Hvor jeg dog bare elsker at være på barsel og hvor jeg dog bare elsker at arbejde med det jeg brænder for. De sidste 5 måneder, har jeg været på deltidsbarsel og det har simpelthen være sådan en skøn måde at komme langsomt igang igen og det har være så godt for Elva at få et lidt tættere forhold til både farmor og farfar og Tore, som har passer Elva de dage jeg underviser. Elva er så småt ved at blive kørt ind i vuggestue, med en meget lang indkøring. Det går rigtig fint og jeg tror at det er rigtig godt for os alle, at vi har tid til en lang indkøring. Elva er nysgerrig, glad og lidt forsigtig og vi tager det fuldstændig i hendes tempo. Heldigvis skal jeg jo ikke tilbage til et fuldtidsjob, jeg fortsætter med de 10 timers undervisning jeg har nu og så glæder jeg mig til, at bruge med tid på bloggen, for der har været lidt stille under min barsel.

Søde Cillemor, som jeg elsker at følge både på bloggen Cillemor.dk og på Instagram under navnet Cillevv. Hun er varm, ærlig, inspirerende og sjov, og så har hun spurgt om hun måtte interviewe mig til hendes følgeton “Hverdagens helte”. Jeg sagde en smule rødkindet “Ja da” og her kommer interviewet så 🙂 Hun har bl.a. spurgt mig om at være på deltidsbarsel, om at være yogalærer/blogger, om selvkærlighed mm.

Tak for din fine blog søde Cillemor, tak for dine ord som næsten altid rammer noget i mig. Tak for dig <3

Du kan læse det ved at klikke på linket HER

 

God søndag til jer <3

cillemor

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uimodståelig bananmuffin