Jeg slæber min selvmedlidenhed hen på måtten....

Jeg er fan af Aya!

De sidste par dage har jeg virkelig haft en kæmpe knude i brystet, en følelse af savn og behov for nærhed. Det er Aya jeg savner og det er hende jeg har lyst til at være tæt på hele tiden. Måske minder denne tid om mit første møde med hende. Måske er jeg bange for ikke at have tid nok til hende. Måske er knuden en kærlighedsboble, som lige nu vokser inde i mig. Fordi min kærlighed til hende vokser endnu mere, når jeg kan se hvor sej og skøn en storesøster hun allerede er.

Jeg har i perioder af denne graviditet haft mange tanker omkring det, at have kærlighed nok til to børn og om det var synd for Aya, at der nu kommer en og tager en masse af vores opmærksomhed. Jeg har skrevet lidt om disse tanker i indlægget “Kan hjertet vokse“.

Jeg er mega utålmodig og vil gerne snart føde, men samtidig vil jeg også bare gerne være sammen med Aya og nyde hende. Lige nu kan jeg være tæt med begge mine piger, uden jalousi eller søskendekampe. Det er faktisk ret dejligt. Men jeg GLÆDER mig godt nok også til at se Aya sammen med lillesøster, opleve hende som storesøster og nyde at være mor til to skønne piger 😍😍😍

Det er svært at forestille sig hvem og hvordan lillesøster er, men hvis hun bare er halv så skøn som Aya, så eksploderer min kærlighed sgu da… For jeg er godt nok vild med Aya!!! Hvor har det været dejligt at være sammen med hende her i påsken. Tak for det, selvom jeg er også er blevet endnu mere utålmodig.

Jeg er fan af Aya og idag vil jeg;

Kramme hende – lige så meget jeg kan få lov til…

Kigge hende i øjnene og lytte til alle hendes små, skøre og virkelig sjove historier.

Jeg vil kysse hende – måske endda mod guf og jordbær som bestikkelse, for hun er begyndt at sige “eeeej mor, det gider jeg ikke…”

Jeg vil sige “Jeg elsker dig” indtil jeg næsten mister stemmen.

Jeg vil holde hende i mine arme, indtil mine arme sover og bliver følelsesløse.

Jeg vil fjolle og grine med hende, så jeg får helt ondt i maven.

Jeg vil bare nyde hende. Ikke fordi det om lidt stopper, men fordi jeg har lyst. Fordi tiden flyver og fordi hun er så pisse sød og dejlig… Fordi jeg er fan af Aya <3

1 kommentar

  • […] længe i sengen og sang sange fra Alberte sangbogen. Jeg havde netop skrevet indlægget “Jeg er fan af Aya” og delt samme morgen, så jeg puttede længe med hende. Når jeg tænker på det nu, bliver […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg slæber min selvmedlidenhed hen på måtten....