Hollywood-stjerner på min vej...

Inhalerer LA lidt endnu…

Så er det imorgen aften, at vi rejser hjem mod DK. Det er godt nok mærkeligt. De sidste 6 måneder er fløjet afsted og jeg kan slet ikke forstå at vi nu vender tilbage til Kbh. Det har været den vildeste tid i mit liv. Den hårdeste tid. Den sjoveste tid. Den mærkeligste tid. De mest grænseoverskridende måneder. De mest intense måneder. Den BEDSTE tid i mit liv. Og jeg elsker at der på bare 6 måneder kan ske SÅ meget. Bare tænk på hvad der kan se på 2 år….

Der er mange der har spurgt om hvorfor vi tager hjem nu. Da Tore har Greencard i 3 år og fortsætter med at arbejde for hans LA produktionsselskab, selvom vi bor i DK. Vi tager primært hjem, da stort set alle de jobs Tore for tilbudt lige nu og resten af året, skal skydes i europa. Så synes jeg, at det virker åndssvagt at Aya og jeg sidder her i LA, mens Tore skyder film i Tyskland, Paris, Slovenien, London og Barcelona. Selvom produktionsselskabet ligger her i West Hollywood, så skyder de stort set aldrig film her i LA, da det er så dyrt at det bedre kan betale sig at flyve alle til et andet land. Og så kan alle her rigtig godt lide at Tores film har lidt nordisk/europæisk stemning og det er bare nemmere at lave i nordiske/europæiske lande. Derudover savner vi også Kbh, vores familie og venner rigtig meget. Så det bliver dejligt at komme hjem. Jeg tror dog ikke at vi er færdige med LA, så vi må se hvornår vi vender tilbage til drømmenes by <3 Her er i hvert fald skønt. Elsker virkelig denne by og særligt efter vi har lært den lidt bedre at kende.

Tak tak tak for denne mega fede oplevelse!

Ses imorgen DK

See ya soon LA

 

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hollywood-stjerner på min vej...