Interview med Simone Lykke

Indlæg nr. 100!!!!


INDLÆG NR. 100!!!! What, det er sgu da for vildt. Har jeg skrevet 100 indlæg!?!

Jeg startede min blog tilbage i januar. På det tidspunkt boede vi i LA og bloggen handlede om vores hverdag i et nyt land og indlæggene henvendte sig til den nærmeste familie og venner. Langsomt begyndte jeg at få smag for at blogge og i august slettede jeg nogle af de mere private indlæg og delte bloggen på facebook. Jeg skiftede navn til Yogamor og begyndte at skrive mere om yoga og om livet som mor. Det er 4 måneder siden at YOGAMOR “gik i luften” og nu har jeg delt de første 100 indlæg og glæder mig til at dele de næste 100+ 🙂

Inspireret af søde Cecilie fra tregodegrunde.dk, så vil jeg tage jer ned at memory lane og dele de 10 mest læste indlæg. Jeg starter med at beskrive det 10. mest læste og slutter med med at beskrive Yogamors mest læste indlæg. Jeg må indrømme, at jeg synes at det er lidt sjovt, at det mest læste hverken handler om yoga, graviditet eller mortanker… 😀 😀 Læs med…

I må meget gerne fortælle hvilken slags indlæg i vil lave mere af 🙂 Yoga, graviditet, mortanker, interviews eller hvad?

Her kommer de 10 indlæg:

10. GravidmodelHer skriver jeg lidt om YoJo og All in yoga‘s nye online gravidyoga videoer som jeg er “model” i 🙂 Det var rigtig sjovt at være være med, især fordi de er de dygtigste damer indenfor området. De inspirerer mig meget og jeg er så heldig, at både Maria og Anne fra YoJo skal med til min fødsel <3

yojo1

9. De vigtige første dage efter fødslen

 Her er der beskrevet 10 ting man godt må forvente af barselsgæster. Måske kan de 10 punkter provokere nogen, men jeg synes også at det er 10 rigtig gode og vigtige punkter, som kan hjælpe nybagte forældre til at få nogle dage første dage efter fødslen. 

aya

 

8. Lidt sandheder om Yogamor Læs en yogini’s bekendelser 🙂 Selvom jeg er “Yogamor”, så elsker jeg kaffe og alkohol, spiser frysepizza (med gluten), skaber mig hysterisk og er ikke altid så “zen-agtig”… Og så er jeg heller ikke så god til at meditere.

IMG_7519

 

7. Kan hjertet vokse? 

– Her deler jeg tænker om, hvordan jeg kan elske mit 2. barn så højt som mit 1.? Om hvordan kærlighed både er fyldt med det dejligste af det dejligste, men kan også være fyldt med frygt. Frygt for at miste den dybe inderlige og ubeskrivelige kærlighed eller at denne kærlighed begrænser kærlighed til andre.

IMG_6668.JPG

 

6. Om at elske mig selv og de ekstra 30 kilo? 

I dette indlæg skriver jeg om de tanker jeg havde om mig selv under sidste graviditet. Om at jeg tog 30 kg på og var meget meget selvkritisk – selvom jeg idag ser tilbage på billederne og synes at jeg var smuk. 

unnamed (5)

5. Jeg vil føde omgivet af playmobilfeer, stearinlys og masser af tryghed 

– Ja, jeg vil føde omgivet af Aya’s playmobilfeer. Her skriver jeg om, at jeg denne gang har valgt at føde hjemme og om hvorfor det gør mig mere tryg. Jeg skriver om fordele og ulemper ved hjemmefødsel. 

IMG_1076

 

4. En af ?mine gravide? har født!!! 

 Jeg havde fået en virkelig sød og rørende mail fra en af de gravide, som havde været på mine yogahold. Denne mail gjorde SÅ stort indtryk på mig og den fik mig virkelig til at se, hvor meningfuldt det er for mig at undervise i gravidyoga. 

født

 

3. Min søde mand 

– Jeg skulle ned og besøge Tore i Paris hvor vi skulle have en børnefri kæresteweekend. I indlægget har jeg indsat Tore meget søde mail, som han sendte mig inden jeg rejste ned til ham <3

os

 

2. Jordemoder og yogalærer Janne 

 Et virkelig inspirerende interview med skønne Janne, som er jordemoder og yogalærer. i interviewet fortæller Janne bl.a. hvordan gravidyoga er gavnligt for de gravide. Hun taler om empowerment og om vigtigheden at skabe tilknytning til baby, mens den er i livmoderen. 

janne1

1. Da drømmefyren stod foran mig og mit liv ændrede sig fuldstændig? 

– Ok, jeg kan godt se at mine indlæg med Tore og om vores kærlighed er et hit… Men det er sgu også et hit at være gift med ham, så kan godt forstå jer. I dette indlæg har jeg skrevet om dengang vi mødte hinanden, om Tore som tryllede for mig, at vi kyssede mens vi cyklede, om at vi allerede for 10 år siden vidste hvor vi skulle begraves – sammen og om mit første møde med svigerfamilien…

dag2

Hvad synes i, at jeg skal skrive mere om??? 🙂

I er i hvert fald VILDE med kærlighedsindlæg <3 <3 <3 Og jeg er vild med, at i er vilde med det 🙂

GLÆDELIG JUL

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview med Simone Lykke