Sundere kager

Hytten i Norge

Vores sommerferie var lidt anderledes en forventet, pga. Elva’s brækkede ben. Men vi var i Norge, som planlagt og det gik heldigvis rigtig godt. Det var smukt, primitivt, hyggeligt, udfordrende, magisk og tiltrængt.  Det var en lille hytte uden vand og køleskab i bjerget, 30 min. fra Trysil, en aktiv Elva med gipsben og tæt på 30 grader 😅 Men trods det, var det så skønt, efter jeg havde overgivet mig til det mere simple liv. Et liv som jeg troede var mere mig, end det viste sig at være 🙈 Kender du det? Vand i hanen og et bad er sgu meget fedt 😅

Men, det var godt! En pause fra arbejde, lidt for meget skærmtid, byens pulserende liv. Det var råt, uspoleret, autentisk, ægte og ærligt. En kontrast til noget af det jeg oplever i min hverdag. Ikke fordi min hverdag er usand og spoleret, men i disse SoMe instaperfect tider – som jeg måske selv dyrker lidt for meget, så kan den vilde natur noget helt ubeskriveligt. Det skal kan byen også, men det ser jeg oftere. Naturen. Wauw.

 

Jeg lader billederne tale ❤

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere kager