For 7 år siden...

Hyldeblomst kombucha

Jeg har genoplivet min kombuchasvamp og har nu lavet den skønneste hyldeblomst/grøn te kombucha. Såååå lækker her i sommervarmen.

Min kombucha er lavet på clean green pukka te, rørsukker og kokosukker (derfor den brune farve). Du kan lave din kombucha som du fortrækker den, inden du tilføjer friskplukket hyldeblomst.

unnamed

Sådan gør du:

  • Til en 1 liter hylde-kombucha brug omkring 4-5 skærme hyldeblomst.
  • Tap din færdige kombucha (læs her hvordan du laver kombucha) , skyl hyldeblomstskærmene hurtig under koldt rindende vand – vær forsigtig så du ikke skyller blomsterne af.
  • Læg blomsterne i din glasbeholder med færdig Kombucha (eller vandkefir).
  • Tilføj evt citron som jeg har gjort.
  • Luk glasset og lad det stå 1 døgn hvis det er vandkefir eller 3 døgn på køl hvis det er Kombucha. Husk at åbne og lukke glas en gang i døgen, så noget af brusen kan komme ud.
  • Sigt bagefter blomsterne og citronen fra og hæld over på glasflasker med patentlåg. Drik og nyd!

Hvorfor er det nu, at kombucha og kefir er så godt? Læs HER og HER 🙂

unnamed-1

unnamed-2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For 7 år siden...